Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Forever Lean™

Få hjælp til at styre vægten

Forever Lean™ er en god hjælp til at kontrollere vægten, hvad enten du ønsker at tabe dig eller blot holde din idealvægt. 

Kosttilskuddet indeholder tre aktive ingredienser, bl.a. mineralet krom, der både bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau og normal omsætning af makronæringsstoffer, dvs. proteiner, kulhydrater og fedtstoffer. Et stabilt blodsukkerniveau bevirker, at sukkertrangen reduceres, så det er nemmere at holde sig fra f.eks. kager og slik.

Effektiv hjælp til at gå ned i vægt eller holde vægten

Forever Lean™ er dog kun én del af processen, for uden den rigtige kost og regelmæssig motion kan intet vægttab bevares. Der findes altså ingen genvej - men derimod effektive hjælpemidler undervejs.

Virkningsfulde, naturlige ingredienser

Et andet aktivt stof i Forever Lean™ er fedtabsorberende fibre fra figenkaktus, Opuntia ficus-indica, hvis evne til at binde fedtstoffer er større end andre plantefibres.

Det tredje aktive stof er et protein fra hvide bønner, Phaseolus vulgaris, der bevirker, at forvandlingen fra stivelse til sukker i tyndtarmen går langsommere. Det betyder, at der er mindre sukker tilgængeligt for kroppen at optage. 

Disse to naturlige ingredienser kan med andre ord reducere optagelsen af kalorier fra fedt og kulhydrater og på den måde bidrage til vægttab.

Vejledning ved brug af Forever Lean™

Hvis du ønsker at tabe dig:

Grundlæggende er den eneste måde, du kan tabe dig på, at forbrænde flere kalorier, end du indtager. Derfor er udgangspunktet, at du er klar over, hvor mange kalorier, du kan tillade dig at indtage dagligt - uanset om du ønsker vægttab, at holde vægten eller at tage på. 

Ved at udregne dit hvilestofskifte (BMR = Basal Metabolic Rate), vil du få en større forståelse for, hvad der skal til for at tabe dig eller holde vægten.  

OBS! Er du fysisk aktiv og dyrker du motion i din dagligdag, vil du naturligvis forbrænde flere kalorier og kan tillade dig at spise mere. 

Hvis du ikke har en F.I.T.-vejleder, der kan hjælpe dig med udregningen, kan du gå ind på bmrcalculator.org

Når du kender dit BMR, skal du for at tabe dig indtage færre kalorier hver dag. Det kan være nemmere sagt end gjort, for der er mange ting, der frister, og det kan være en langsommelig proces.

En god idé er at holde dit kalorieindtag på et nogenlunde fast niveau, fx 500 kalorier under dit BMR. Hvis du vil holde styr på dit kalorieindtag, så kan du få rigtig fin hjælp til det på f.eks. madlog.dk

Generelle råd: Spis regelmæssigt, sundt og varieret. Spring ikke over de tre hovedmåltider. Spis gerne små, sunde snacks i løbet af dagen. Spis langsomt. Tag aldrig to portioner. 

Forever Lean™ dosering: Op til 4 kapsler dagligt

Kapslerne fordeles over dagen efter behov afhængigt af hvor mange måltider, du indtager om dagen, og deres indhold, altid umiddelbart før indtagelse af mad. Kapslen sluges. Drik vand til.

Eksempel 1: 1 kapsel før morgenmad, 1 før frokost, 1 før aftensmad og 1 før evt. snack 
Eksempel 2: 2 kapsler før frokost og 2 før aftensmad 
Eksempel 3: 1 kapsel før morgenmad, 1 før frokost og 1 før aftensmad

Drik rigeligt postevand eller kildevand dagen igennem - regn med 20-30 ml vand pr. kg kropsvægt.

For optimal effekt tilrådes min. 30 minutters daglig lavintensiv, fedtforbrændende motion, som f.eks. rask gang eller svømning.

Bemærk! Den bedste udnyttelse af kosttilskuddet Forever Lean™ og den sunde mad, du i øvrigt indtager, opnår du, hvis du har en velfungerende mave/tarm funktion. Har du spist usundt gennem længere tid, er det sandsynligt, at du har ophobet affaldsstoffer. 

Det anbefales, at du drikker Forever Aloe Vera gel dagligt. Kickstart dit vægttab med Forever Lean™ ved at supplere med 120 ml (eksempelvis indtaget som shots à 4 x 30 ml) Aloe Vera gel om dagen i den første uge og fremefter mindst 40 ml dagligt. 

Vil du gøre noget ekstra for at nå dit idealmål, vil jeg foreslå dig at kigge nærmere Forever Therm og generelt på F.I.T.-programmerne C9 og F15, som du kan læse om HER >

Held og lykke med dit vægttab!

Hvis du ønsker at holde din idealvægt med Forever Lean

Ved at kende dit hvilestofskifte (BMR = Basal Metabolic Rate), vil du få en større forståelse for, hvad der skal til for at holde vægten og ikke tage på. Du kan udregne dit BMR på fx bmrcalculator.org

Spis regelmæssigt, sund og varieret. Sørg for at få min. 30 min. lavintensiv, fedtforbrændende motion dagligt.

Du vil få hjælp fra Forever Lean, så du ikke føler så stor trang til at indtage nogle af de ting, der har et meget højt kalorieindhold. 

Dosering: max. 4 kapsler dagligt

Kapslerne fordeles over dagen efter behov afhængigt af hvor mange måltider, du indtager om dagen, og deres indhold, altid umiddelbart før indtagelse af mad. Drik vand til.

Eksempel 1: 1 kapsel før morgenmad, 1 før frokost, 1 før aftensmad og 1 før evt. snack 
Eksempel 2: 1 kapsel før frokost og 1 før aftensmad 
Eksempel 3: 1 kapsel før morgenmad, 1 før frokost og 2 før aftensmad

Bevar dit slanke spejlbillede

Spis sundt og regelmæssigt. Drik rigeligt postevand eller kildevand dagen igennem - regn med 20-30 ml vand pr. kg kropsvægt. 

Du vil nu få hjælp fra Forever Lean™, så du ikke føler så stor trang til at indtage nogle af de ting, der har et meget højt kalorieindhold som fx slik, kager, is og chokolade.

Og husk: Den bedste udnyttelse af kosttilskuddet Forever Lean™, andre kosttilskud og den sunde mad, du i øvrigt indtager, opnår du, hvis du har en velfungerende mave/tarm funktion. 

Jeg anbefaler igen Forever Aloe Vera gel som dagligt kosttilskud for generelt større velvære og bedre udnyttelse af Forever Lean™ og din kost.

Start på en frisk!

9 DAGES KICKSTART

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage