Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Lean™

356,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 289

Hold sukkertrangen i ave

Hvis man holder blodsukkeret stabilt, er det lettere at holde sukkertrangen i ave. Forever Lean™ er et kosttilskud med ekstrakt af figenkaktus og hvide bønner samt krom, der bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau. 120 kapsler.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Til hvem?

Forever Lean™ trives allerbedst i selskab med sund kost og regelmæssig motion og er velegnet til alle voksne, der ønsker en sundere livsstil.

Du får:

  • et populært kosttilskud med mineralet krom
  • ekstrakt af figenkaktus og hvide bønner
  • kapsler, der er lette at sluge
  • højeste kvalitet gennem hele produktionskæden

Hvad er blodsukker?

Med blodsukker menes blodets indhold af glukose, et nødvendigt stof for både krop og hjerne. Det fremstilles af kulhydraterne i maden. Når vores blodsukker er lavt, bliver vi sultne, trætte og kan have svært ved at koncentrere os. Vi kan få hovedpine og blive sure og irritable. Og opleve en akut sukkertrang …

Bevar balancen

Regelmæssige måltider med langsomme kulhydrater, fibre, proteiner og gode fedtstoffer et med til at holde blodsukkerniveauet i balance. Få ekstra hjælp fra Forever Lean™, der indeholder mineralet krom, der både bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau og normal omsætning af makronæringsstoffer, dvs. proteiner, kulhydrater og fedtstoffer. Forever Lean™ indeholder desuden ekstrakt af figenkaktus og hvide bønner.

120 kapsler.

Anbefalet daglig dosis: 1 kapsel før et måltid, højst 4 kapsler om dagen.

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

Figenkaktusekstrakt (Opuntia ficus-indica, 44 %), bønneekstrakt (Phaseolus vulgaris, 19 %), stabilisatorer (mikrokrystallinsk cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, vegetabilske fedtsyrer), vand, fyldemiddel (tværbunden natriumcarboxymethylcellulose, siliciumdioxid), fortykningsmiddel (vegetabilsk gellangummi), surhedsregulerende middel (kaliumacetat), chrom(III)chlorid.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.


Næringsindhold pr. anbefalet daglig dosis (4 kapsler):

NæringsstofMængde% DRI*
Figenkaktusekstrakt (Opuntia ficus-indica)1050 mg 
Bønneekstrakt (Phaseolus vulgaris)445 mg 
Chrom120 µg300 %

*DRI = Dagligt Referenceindtag 

 

Næringsindhold pr. kapsel

NæringsstofMængde% DRI*
Figenkaktusekstrakt (Opuntia ficus-indica)262 mg 
Bønneekstrakt (Phaseolus vulgaris)111 mg 
Chrom30 µg75 %

*DRI = Dagligt Referenceindtag  


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage