Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

DX4 FAQ

DX4: Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad adskiller DX4 fra lignende programmer på markedet?

DX4 har en holistisk tilgang til, hvordan du ser på mad, og stiller spørgsmålet: ”Hvorfor føler du dig sulten?” DX4 er ikke et program til vægttab, men giver dig snarere et kontrolleret indblik i, hvad din krop har brug for, i modsætning til, hvad din hjerne ønsker. Programmet har til formål at udrydde unødvendige stressfaktorer, der belaster kroppen i en hektisk hverdag, og forsyne kroppen med dét, den skal bruge, for at genoprette balancen mellem krop og sjæl.

Hvor gammel skal man være for at gennemføre DX4?

DX4 er udviklet til raske voksne fra 18 år og opefter, og er ikke beregnet til børn.

Medfølger der vejledning til DX4?

Der medfølger komplet dag-for-dag vejledning til 4-dags programmet. Produktbrochuren downloades gratis i digital form som E-bog ved at scanne QR-koden på DX4-boksen. Hvis du gerne vil have produktbrochuren i fysisk form, kan den bestilles her i shoppen. Brochuren er på 32 sider i A5-format.

Hvordan fungerer DX4?

DX4 er et 4-dagsprogram, der hjælper dig til at tage en pause for at nulstille din fysiske, mentale og åndelige sundhed ved hjælp af syv kosttilskud, øvelser styrkelse af dit mindset og kostråd. DX4 indeholder kosttilskud, der understøtter væskebalance, energi og stofskifte. I løbet af de fire dage får du en mere bevidst og nærværende tilgang til, hvordan du spiser og passer godt på din krop. Kosttilskuddene, den strukturerede madplan og mindset-aktiviteterne kombineres for at opnå maksimal effekt til at hjælpe dig til at få en renere og sundere livsstil, også efter at programmets fire dage er gennemført.


Kan jeg gennemføre DX4 flere gange om året?

Ja, DX4 kan gennemføres flere gange om året, men du bør ikke tage DX4-programmerne umiddelbart efter hinanden, idet programmet har et lavt kalorieindhold. Formålet med DX4 er at rense kroppen og sindet for stressfaktorer, så vi kan revurdere vores livsstil og vores forhold til mad. Hvis du er en sund og rask voksen, der har behov for at blive mindet om dette hele året, er det sikkert at gennemføre DX4-programmet flere gange. Hvis du er i tvivl, kan du altid rådføre dig med din læge, før dur på programmet.

Taber jeg mig med DX4?

DX4 er udviklet til at rense krop og sind for stressfaktorer. Det er sandsynligt, at du taber dig, men målet bør være at fokusere på dit forhold til mad og beslutte, om du skal foretage nogle ændringer, når programmet er fuldført. For vægttab anbefaler vi, at du fortsætter med Forever C9 efter afsluttet DX4-program.

Jeg er mest interesseret i produkterne og kostvejledningen i DX4. Skal jeg arbejde med mit mindset for at se resultater?

DX4-programmet er udviklet for at hjælpe dig til at blive mere bevidst om, hvilken mad og næring du giver kroppen. At udføre alle de aktiviteter, der er inkluderet hver dag, giver dig de bedste resultater og hjælper dig til at nå dit mål med DX4. Som med alle værktøjer anbefaler vi, at du bruger DX4 efter hensigten, så du får fuldt udbytte af programmet, idet hver funktion er udviklet til at fungere sammen med de øvrige.

Skal jeg følge programmet til punkt og prikke?

Vi anbefaler på det kraftigste, at du følger programmet præcis som beskrevet for at opnå de bedste resultater, både kropsligt og sjæleligt. DX4 kombinerer en videnskabelig tilgang til kost med en meditativ, selvbevidst tilgang til, hvordan vi ser på mad.

Indeholder DX4 alt, hvad jeg skal bruge for at gennemføre de fire dage?

DX4 indeholder alle de kosttilskud, du skal bruge i de fire dage:

  • Forever Therm Plus indeholder blandt andet B12-vitamin, der bidrager til et normalt stofskifte, og C-vitamin, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse for at bevare et sundt energiniveau.
  • Forever DuoPure indeholder blandt andet B6-vitamin, der bidrager til en normal omsætning af protein og glycogen.
  • Forever Multi Fizz er en forfriskende brusetablet med C-, B- og E-vitamin, der giver et boblende smagsboost til dit vand.
  • Forever Sensatiable indeholder glucomannan, der binder vand.
  • Forever LemonBlast indeholder magnesium, der bidrager til elektrolytbalancen og til en normal psykologisk funktion.
  • Forever Aloe Vera Gel indeholder den fineste indergelé fra Aloe vera samt C-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion.
  • Forever Plant Protein indeholder hele 17 gram protein pr. portion.
  • Igennem programmet får du kostråd og øvelser til at styrke din mindfulness
  • DX4 indeholder også opskrifter på sunde salater og snacks med masser af grønt. Mad medfølger ikke ved køb af DX4.

Hvad gør jeg med produkter, der bliver til overs, efter at jeg har gennemført programmet?

Brug gerne de produkter, der bliver til overs, til at fortsætte dine nye, gode vaner efter DX4.

Hvor hurtigt kan jeg forvente resultater?

Det afhænger af, hvordan du måler dine resultater. Målet med DX4 er at forandre dit forhold til mad for at hjælpe dig til at opnå dine mål om en sundere livsstil. For varig effekt kan programmet gentages op til fire gange om året.

Er DX4 glutenfri?

DX4 er stort set glutenfri, med undtagelse af Forever Sensatiable. Dette produkt indeholder havreklid. Det er naturligt korn med noget restgluten, men ikke så meget som hvedekerner. Derfor kan hele DX4-programmet ikke angives som værende glutenfrit. Hvis du har glutenallergi, kan du fravælge Forever Sensatiable i programmet og erstatte det med en portion Forever Plant Protein.

Er DX4 velegnet til både veganere og vegetarer?

De fleste ingredienser i DX4 er veganske/vegetariske, men Forever Therm Plus indeholder et fedtopløseligt vitamin (D3), der stammer fra animalske biprodukter.

Er DX4 Kosher eller Halal?

DX4 er både Kosher- og Halalcertificeret.

Hvordan adskiller DX4 sig fra C9?

C9 er et 9-dagsprogram, der er udviklet til vægtkontrol. DX4 er et 4-dagsprogram, der er udviklet til at gøre dig mere bevidst om dine kropslige og sjælelige behov. Begge programmer kan hjælpe dig til vægttab, men det kan være en god idé at med DX4 og derefter gå videre til C9, da DX4 hjælper dig til at forandre dit forhold til mad og fjerne stressfaktorer i dit liv.

Hvorfor står der på emballagen til Forever Plant Protein, at man skal tage 1 portion pr. dag?

Efter at have rådført os med vores produktspecialist, og efter feedback fra DX4-testgruppen, er vi kommet frem til, at 2 portioner Forever Plant Protein er den bedste dosis under DX4-programmet. Info og etiketter er opdateret på fremtidige pakninger. Det vil sige, at proteintilskuddet fra Forever Plant Protein nu i stedet er på 34 gram pr. dag.

Har du spørgsmål om DX4 eller andre produkter fra Forever Living, er du altid velkommen til at kontakte FIT vejleder Lili Fisker på 23 30 71 99 eller via email til info@aloeveraforever.dk

Du kan læse om DX4, C9 og F15 her >

Rene tænder og frisk ånd!

FLOURFRI
TANDPASTA
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage