Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
NYHED!
Forever Sensatiable kosttilskud
Forever Sensatiable kosttilskud
Forever Sensatiable tyggetabletter med havreklid

Forever Sensatiable™

254,00 kr.
Om fragt og levering
Varenummer: 665
Fiberrig tyggetablet
Fibre og protein med lækker vanillesmag. Forever Sensatiable er et kosttilskud, der bl.a. indeholder glucomannan og det nye, funktionelle protein gærhydrolysat. 64 tyggetabletter.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer

Til hvem?

Forever Sensatiable™ er en tyggetablet med vanillesmag, der tilfører fibre og protein til din daglige kost. Forever Sensatiable™ er et kosttilskud for voksne. Velegnet til alle, der ønsker flere fibre i kosten. Indeholder glucomannan, der kan absorbere meget vand og svulmer op i maven.


Du får:

  • Glucomannan, der absorberer vand
  • Gærhydrolysat og havreklid
  • Lækker tyggetablet med vanillesmag

Absorberer vand

Forever Sensatiable™ indeholder glucomannan. Det er en plantefiber, der har en enestående evne til at absorbere vand. Det er derfor vigtigt at drikke meget vand, når du tager tabletterne, da det får dem til at svulme op i maven. Indeholder desuden havreklid, der har næsten dobbelt så stort fiber- og proteinindhold som havregryn.


Gærhydrolysat

Forever Sensatiable™ indeholder desuden gærhydrolysat, der er et nyt, populært, funktionelt protein. Gærhydrolysat, eller Saccharomyces cerevisiae, er en gærtype, der gennem tusinder af år har været anvendt i bagning, fermenteret mad og fremstillingsprocesser til drikkevarer.

Småspis med god samvittighed

Forever Sensatiable™ har en lækker vanillesmag med et hint af citron. Tag en tablet når som helst i løbet af dagen (max. 8 stk. pr. dag). Det er næsten som at få en bid kage i munden. Den smager så godt, at du slet ikke får lyst til at småspise.

Kosttilskuddet indgår i programmet DX4, der har til formål at hjælpe dig med at fjerne negative tanker og dårlige vaner og give dig en bevidst, nærværende og velovervejet indstilling til kost og livsstilsmål.

120 kapsler.

Anbefalet daglig dosis: 8 tyggetabletter. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.

Tag 1-2 tyggetabletter ad gangen, maks. 8 tabletter pr. dag, når som helst i løbet af dagen, med meget vand for at sikre, at tabletterne når frem til maven.

Kosttilskud erstatter ikke en sund, varieret kost og en sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for små børn. Overdreven brug kan have lakserende virkning. Mennesker med synkebesværDette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

Havreflager, sødemiddel (sorbitol), honningpulver, aroma (vanilje, citron), pulver af mellemkædede triglycerider, stabiliseringsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tværbundet natriumcarboximethylcellulose), gærhydrolysat (Saccharomyces cerevisiae), fortykningsmiddel (guargummi), antiklumpningsmiddel (stearinsyre, siliciumdioxid), glucomannan.

Allergener: Se fed skrift.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage