Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

F15 Intermediate

Kost og træning til dig, der er i rimelig god form, men gerne vil et skridt længere.

F15 Intermediate er niveauet til dig, der er godt igang med træning, men som måske keder dig lidt med det, og gerne vil prøve nye øvelser som hjemmetræning - bl.a. yoga - og lære mere om kosten. 

  • Du træner regelmæssigt, men ønsker at tage din træning til næste niveau
  • Du ønsker at strukturere din kost, din træning, dine kropsmål og din vægt for at nå dine mål
  • Du vil helst træne hjemme
  • Du ønsker en komplet guide til, hvordan din aktive livsstil kan få positive, permanente resultater

To mellemtrin af hver 15 dage

Lige som det er tilfældet med F15 Beginner og F15 Advanced er F15 Intermediate i to trin af hver 15 dage med øget sværhedsgrad i trin 2.

I en F15 pakke er der Forever Therm og Forever Fiber til 30 dage, så du har til både første og andet trin af disse to kosttilskud. Tager du begge trin skal du så blot tilkøbe 2 liter Forever Aloe Vera Gel samt evt. en ekstra pose Forever Ultra, hvis du ønsker at fortsætte i andet trin med en Ultra-shake til morgenmad. 

Lær om betydningen af de fødevarer, du spiser

I F15 Intermediate-programmet lærer du mere om ernæring. For eksempelvis får du større indsigt i betydningen af frugt og grønt. Der er en gylden regel, du kan følge, hvis du vil have bedre styr på, hvilke fødevarer, du bør spise: Spis farverige fødevarer. Farverige frugter og grøntsager giver et fingerpeg om eksempelvis hvilke vitaminer, de indeholder. Det lærer du bl.a. om i F15 Intermediate.

Du lærer også, hvordan du kan undgå at falde for fristelser.

Vil du af med sukkertrangen, før du starter på F15? Så prøv C9!

Træningspas og videoer til F15 Intermediate

Har du svært ved at komme i træningscenter for at træne, så kan du sagtens gøre al træningen derhjemme i stuen, blot du har lidt gulvplads til rådighed. Du får i F15-brochuren (håndbogen) udførlige anvisninger på dagens træningspas. Det vil være en fordel, hvis du har en træningsmåtte, fx en yogamåtte, da nogle af øvelserne er gulvøvelser. 

 Forever F.I.T. Youtube kanalen har du adgang til en række engelske instruktionsvideoer, så du aldrig er i tvivl om, hvordan en øvelse skal udføres. 

Du kan se videoerne, før du træner og følge med på videoerne, mens du træner, - på ipad'en, computeren eller på dit fjernsyn, hvis du har internet-tilslutning.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage