Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Moisturizing Lotion

Blød og spændstig hud


Sol, vind og luftforurening er hård kost for huden. Aloe Moisturizing Lotion har uovertrufne fugtighedsgivende egenskaber takket været sit indhold af Aloe vera, abrikoskerneolie, jojobaolie og kamilleekstrakt. 

Derudover indeholder Aloe Moisturizing Lotion collagen og elastin, som begge gør huden glat, blød og spændstig samt hudplejende E-vitamin. Aloe Moisturizing Lotion er i øvrigt uden lanolin. 

Aloe Moisturizing Lotion har en cremet konsistens, absorberes hurtigt af huden, og gør den silkeblød og glat. Og så dufter den dejligt.

God til både kvinder og mænd i alle aldre

Aloe Moisturizing Lotion anbefales til både normal hud - som også kaldes kombinationshud - og til fedtet hud. Og den er velegnet til både mænd og kvinder. Den er et stort hit hos unge, og rigtig mange mænd foretrækker denne lotion som ansigtscreme, da den er let og ikke fedter. 

Den er lige så god til ansigt - også som makeup-underlag - som til hænder - ja, til hele kroppen. Med andre ord er det en all-round lotion.

Brugsanvisning: Smøres på ansigt, hænder eller krop. Masseres nænsomt ind i huden, indtil lotionen er helt trængt ind. Hvis lotionen skal bruges som underlag for makeup, skal der efterlades et tyndt lag på huden. 

Om collagen og elastin

Opløselig collagen, som er den største bestanddel i vort bindevæv, når vi er unge, er der, hvor hudældning normaltr. Det sker, fordi den opløselige kollagen bliver stadig mere uopløselig i ældningsprocessen på grund af krydsningen mellem de collagene fibre.

Opløseligheden giver huden en god opsugningsevne grundet elasticiteten i bindevævet. Ældre hud har mindre indhold af opløselig collagen og har derfor mindre elasticitet og vandopsugningsevne. Denne forringelse er årsag til den fysiologiske ældning, der kommer til udtryk som rynker og ved, at huden ser gammel og tør ud.

Elastin er den næstmest værdifulde bestanddel i bindevævet. Det har egenskaber, der giver elastiske udstræknings- og sammentrækningsevner. 

Mængden af elastin bliver også formindsket med alderen, hvilket fører til mindre fleksibilitet og vil medføre rynker.

Tilførslen af kollagen og elastin fra Aloe Moisturizing Lotion vil medføre forøget spændstighed og elasticitet i overhuden, da den binder fugtighed. 

Bemærk! Når du bestiller Aloe Moisturizing Lotion her i shoppen, medfølger automatisk et ark med anvendelsesmuligheder. 

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage