Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Active Pro-B™

8.000.000.000 mælkesyrebakterier

Forever Active Pro-B™ er et moderne probiotika af allerbedste kvalitet med otte milliarder levende mælkesyrebakterier fra seks forskellige bakteriestammer.

Vores tarmsystem indeholder masser af bakterier, ca. 1-2 kilo i en voksen person. Der er hundredvis af forskellige typer bakterier i tarmen, og hver har de deres unikke egenskaber. Som med alt andet i vores kroppe handler det om balance. Her kommer Forever Active Pro-B ind i billedet.

Vegetar- og veganervenligt

Kosttilskuddet er helt fri for gluten, mælk og animalske ingredienser, så det er også ideelt for veganere og vegetarer. Så enkelt er det!

Find den naturlige balance

Mange spiser regelmæssigt fastfood og lever under stress. Det kan forstyrre den naturlige balance i tarmfloraen. God kost og en sund livsstil kan hjælpe med at genoprette balancen.

Mælkesyrebakterier kan findes i fødevarer, der er fermenteret såsom sauerkraut, yoghurt, mælkesyrefermenterede grøntsager og friskhøstet honning. Og i Forever Aktiv Pro-B, selvfølgelig!

Med Forever Active Pro-B er du dækket godt ind. Den indeholder nemlig ikke mindre end 8 milliarder levende mælkesyrebakterier fra seks forskellige, nøje udvalgte bakteriestammer.

"Feriepille" - med på rejsen

Det er ofte på ferier, at vi oplever udfordringer med maven. Ikke noget problem med Forever Active Pro-B! Kapslerne leveres nemlig i en fugt-tæt emballage, som du ikke behøver at opbevare på køl på grund af dens smarte konstruktion. Det betyder, at det også er ideelt til at tage med på dine rejser. 

Dosering

I en pakke er der probiotiske kapsler til 4 uger for én person (dagligt) eller til to personer i 2 uger (for eksempel på rejsen). Der tages en kapsel hver morgen sammen med morgenmaden. Kapslerne kan sluges med vand, eller åbnes og drysses over kold morgenmad. Se opskrift på Chiagrød længere nede på siden.

Chiagrød med friske bær

En sund kost bidrager til en hverdag i balance. Her får du en opskrift på en god, sund og hurtig morgenmad:

Til 2 portioner skal du bruge:

  • 1,5 dl kokosmælk
  • 1,5 spsk. chiafrø
  • 1 spsk. kokosflager
  • 0,5 tsk. vaniljepulver
  • 20 g friske hindbær og blåbær
  • Evt. lidt Forever Bee Honey

Sådan gør du:

Bland kokosmælken med chiafrøene i en skål og tilsæt derefter de øvrige ingredienser. Rør det sammen og anret i to skåle. Sættes i køleskab natten over.

Servér med lidt friske hindbær og blåbær. Hvis du vil have en sødere grød, kan du hælde lidt Forever Bee Honey over. Nyd det!

TIP! Du kan åbne og hælde indholdet af en Forever Active Pro-B kapsel over chiagrøden, så tilføjer du otte milliarder mælkesyrebakterier på én gang. 


Til hele familien!

REN OG DEJLIG

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage