Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Liquid Soap

Ren luksus til hele familien

Aloe Liquid Soap er en flydende sæbe, der forener naturligt rengørende ingredienser fra kokosnød med fine hudplejende ingredienser som arganolie, jojoba og agurk - og det hele er naturligvis baseret på Forever Livings egen Aloe vera. 

Med Aloe Liquid Soap får du en sæbe, der er ren og skær hverdagsluksus. Intet mindre. Det er en mild, men effektiv all-over sæbe, der kan bruges bogstaveligt talt fra top til tå - og af hele familien. Også velegnet til vask af baby. 

Denne skønne og velduftende sæbe leveres i en praktisk, hygiejnisk, lige-til-at-bruge pumpeflaske. Aloe Liquid Soap er pH-kontrolleret og biologisk nedbrydelig.Den flydende Aloe vera sæbe er drøj og mild nok til, at både børn og voksne kan bruge den dagligt, også hvis man har sart og følsom hud. Den giver et godt skum og får huden til at føles ren, blød og silkeglat. Fordi den er så mild, er det ikke skadeligt, hvis man skulle få den i øjnene. Derfor kan den med fordel anvendes som børneshampoo.

Aloe Liquid Soap har modtaget bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Mange kunder har savnet den gamle klassiker Aloe Face & Hand Soap, som udgik af sortimentet nogle år tilbage, både for dens alsidighed og for duften. Derfor er det en glæde, at den nye sæbe dufter præcis, som den gjorde - samtidig med, at den opdaterede ingrediensliste gør Aloe Liquid Soap med en pH på ca. 5,5 til et bedre og topmoderne produkt. Glæd dig til at prøve den!

Den milde og nænsomme Aloe Liquid Soap kan anvendes til al personlig vask lige fra ansigtsrens, fjernelse af øjenmakeup (svier ikke i øjnene), opskummet som barberskum, håndsæbe, intimsæbe, all-over body og hårvask. Det gør denne flydende sæbe til et produkt, der har sin plads i ethvert hjem, - både i badeværelset og i køkkenet - hvor der sættes pris på både effektivitet, kvalitet og luksus i hverdagen. 

Sådan bruger du Aloe Liquid Soap

Tryk en lille dråbe Aloe Liquid Soap ud i dine våde hænder. Arbejd med sæben ved at gnide hænderne sammen og ind mellem fingrene, indtil der er dannet en tyk, luksuriøs skum, der giver en grundig, men mild rensning. Skyl efter med varmt vand og tør med et rent håndklæde. Aloe Liquid Soap efterlader huden dejligt fugtet og med en silkeblød fornemmelse. 

Rene hænder beskytter mod infektion

Beskyt dig selv (Kilde: WHO)

  • Vask dine hænder ofte
  • Vask dine hænder med vand og sæbe, f.eks. Aloe Liquid Soap, og tør dem grundigt
  • Brug en god hånddesinfektion, f.eks. Aloe Hand Sanitizer, hvis du ikke har adgang til sæbe og vand

Hvordan vasker jeg mine hænder godt nok?

Vask dine hænder grundigt i lige så lang tid, som det tager at synge "Happy Birthday" to gange. Vask hænderne som vist på billederne. (Kilde: Fødevarestyrelsen)

Direkte fra naturen til dig!

Fine æteriske olierFRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage