Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever™ Essential Oils

Dufte påvirker os alle, og det er meget individuelt, hvordan vi reagerer på dufte. Alle æteriske olier har forskellige egenskaber, og Forever har derfor udviklet en serie med fire skønne olier: alle udvalgt, høstet og produceret med den højeste kvalitet i tankerne.

 

Oplev aromaterapiens velduftende verden med Forever Essential Oils!

Æteriske olier og aromaterapi

 

Aromaterapi er nydelsesfuld afslapning. Æteriske olier udgør fundamentet i aromaterapi og er udvundet af frugt, blomster, blade, rødder og bark fra forskellige planter. De enkelte olier har individuelle egenskaber, der påvirker os på forskellig måde. Siden tidens begyndelse har kulturer over hele verden brugt disse olier med særlige dufte til forskellige formål.

 

Duft og følelse

 

Vores lugtesans er et ekstremt følsomt redskab. Den fortæller os hver dag, hvad vi kan lide – og ikke kan lide. Vi har i alt cirka 20 millioner sanseceller i næsen, og et menneske kan registrere mellem 10.000 og 40.000 dufte, der enten kan opleves behagelige eller ubehagelige.

Sådan bruger du æteriske olier

 

Forever Essential Oils er til dig, der ønsker at opleve aromaterapi i hjemmet eller bare sætte lidt ekstra velduft på tilværelsen. Brug olierne som luftfrisker ved hjælp af en aromasten, et duftkrus eller en duftspreder (diffuser). Men vælg en diffuser der spreder olierne ved hjælp af kold luft eller vand – det kan nemlig påvirke oliernes kemiske sammensætning og dermed også duften, hvis de udsættes for varme.

 

Eller hvorfor ikke lave dine egne duftpinde? Se hvordan på bloggen.

 

Du kan også hælde nogle dråber olie på en vatrondel eller en klud og lægge den i tøjskabet for at få tøjet eller sengetøjet til at dufte godt.

Valg af den rigtige olie


Der er forskel på, hvordan vi oplever dufte, og det kan også variere afhængigt af tidligere oplevelser. En duft kan føles behagelig eller ubehagelig for én person, mens en anden slet ikke reagerer på duften. Derfor opleves æteriske olier også forskelligt fra person til person. Lad din næse vejlede dig!

 

Undlad følgende:

Olierne er meget koncentrerede og stærke, og man bør derfor ikke påføre dem direkte på huden, f.eks. ved massage, eller bruge dem i bade. Dryp heller ikke olierne direkte på vasketøj, tøj eller sengetøj, da det kan give pletter.

 

Lav dine egne duftpinde >


Webinar om Forever™ Essential Oils.

Frisk og velduftende hele dagen!

UDEN ALUMINIUMS-
KLORID
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage