Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Forever Essential Oils Lavender æterisk aroma olie
Forever Essential Oils Lavender æterisk aroma olie
Forever Essential Oils Lavender æterisk ren olie med lavendel

Forever™ Essential Oils Lavender

254,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 506

Giver ro og afslapning

Æterisk olie med en vidunderlig duft af lavendel. Duften indledes frisk med en frugt- og urteduft, og derefter følger en blødere, klassisk blomsteragtig og bittersød note. 15 ml.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

Til hvem?

Dufte påvirker os alle, og ved at vælge duft efter smag og behag kan du selv bestemme, hvordan. Lavendel virker beroligende og afslappende – en duft, der er populær hos de fleste og er særlig velegnet, når du har behov for lidt afslapning. Æterisk olie

Æterisk olie

Mange planter producerer duftende essenser, der kan udtrækkes fra forskellige dele af buske og træer. Disse essenser har en naturlig funktion, eksempelvis at tiltrække vigtige insekter til bestøvning. Æteriske olier er netop disse essenser i stærkt koncentreret form med stærk aroma.

Fortryllende lavendel

Forever Essential Oils Lavender udtrækkes af lavendel, der dyrkes og høstes i Bulgarien, hvor de ideelle dyrkningsforhold gør det muligt at fremstille lavendelolie af højeste kvalitet. Brugen af lavendel kan spores langt tilbage i tiden til antikke, romerske og græske tekster og til biblen, hvor planten sammen med aloe vera, krydderier og urter blev brugt til at forberede templerne til religiøse ceremonier. Lige siden dengang har lavendel fortsat sin sejrsgang over hele verden.

Beroligende og afslappende

Lavendel er en alsidig duft, der er velegnet i næsten alle sammenhænge – den er meget populær og tåles af de fleste. Det er eksempelvis en af de få blomsterdufte, mænd godt kan lide. 

Hvad er aromaterapi?

Aromaterapi er læren med ældgamle traditioner, hvor æteriske olier bruges til at øge vores velvære. Æteriske olier kan med fordel anvendes som luftfriskere.

Hæld et par dråber i et duftkrus for at sprede en rolig og harmonisk duft i hjemmet. Er også velegnet til duftpude i linnedskabet.

FARE: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Ved hudirritation eller udslæt: Søg lægehjælp. Forårsager alvorlig øjenirritation. Langvarige skadelige virkninger for vandlevende organismer.

Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Opbevares utilgængeligt for børn.

I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en Giftinformation eller en læge.

VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning.

Indholdet bortskaffes med husholdningsaffaldet.

Lavandula Angustifolia (lavendel) Flower Oil (EC: 289-995-2).

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage