Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Ever-Shield™ Deodorant

Aloe Ever-Shield, når du sætter pris på en deodorant, der bare virker

ALOE Ever-Shield™ Deodorant stick uden aluminiumklorid fra Forever Living Products er efter rigtig manges mening den bedste deodorant på markedet. 

Virkelig drøj i brug og med en diskret duft, der passer til begge køn. Kan også anvendes af helt unge teenagere. Hudvenlig, fedter ikke og laver ikke pletter på tøjet.

Aloe Ever-Shield™ er en fast deodorant-stick, der bliver en sand ven for alle, der gerne vil passe godt på sig selv, og som ønsker en effektiv deodorant, der er så mild og skånsom, at den kan anvendes af selv personer med meget sensitiv hud under armene - og straks efter hårfjerning, uden at det irriterer og svier.

Aloe Ever-Shield™ har fået bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.


Bestseller i webshop


Aloe Ever-Shield™ Deo stift er en meget mild, hudvenlig deo stift uden aluminium, dog stadig meget effektiv. Det er en såkaldt unisex deo, hvilket vil sige, at den kan anvendes af både kvinder og mænd, og den er god også til helt unge. Duften er frisk og diskret. 


Aloe Ever-Shield Deo er meget populær - det mest solgte produkt i min webshop - så jeg er sikker på, at du også bliver glad for den. 

Anvend Aloe Ever-Shield™ Deo over hele kroppen

Denne deodorant kan du også bruge, hvis du sveder i hænderne eller let får fodsved. Fødderne bliver opfriskede og dejligt bløde. Deo'en er i øvrigt også rigtig god at smøre på fødderne, hvis du skal på en lang vandretur.

Du kan også bruge Aloe Ever-Shield™ i hudfolder - f.eks. under brysterne eller mellem lårene, hvis lårene er svedige og klistrer til hinanden i sommervarmen.

Bemærk! Når du bestiller Aloe Ever-Shield™ deodorant sticken her i shoppen, medfølger et ark med anvendelsesmuligheder.

Bedste creme til

RU HÆNDER


FRI FRAGT (DAO PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage