Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever™ Bee Honey

Luksus bihonning

Forever™ Bee Honey er en velsmagende, mørk, 100% ren honning fra bikuben direkte til dig. Den er et helt naturligt produkt og indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer. 

Du finder ikke en honning, der smager skønnere!

Forever™ Bee Honey giver hurtig energi takket være et højt indhold af forskellige sukkerarter.

Forevers luksuriøse Bee Honey kan anvendes som sødemiddel i eksempelvis te og bagværk, i tyrkisk eller græsk yoghurt, på frugt, på morgenmaden eller som sødende ingrediens i madlavningen. 

Sødemiddel gennem alle tider

Gennem århundreder har honning været kendt som et nyttigt naturprodukt med mange anvendelsesområder som f.eks. krydderi, sødemiddel og konserveringsmiddel. I dag anvendes honning først og fremmest som naturligt sødemiddel i mad og drikke, og den vinder mere og mere indpas i hjemmet efter i en årrække at have været fortrængt til fordel for hvidt sukker. 

Honning produceres ved, at bien flyver fra blomst til blomst og indsamler nektar. Nektaren blandes med enzymer fra bierne og den færdige honning lagres i bikuben.

Ikke mindst fra rejser i Middelhavsområdet kender vi honning som en hyppigt anvendt ingrediens til frugt, i desserter og kager. Den Forever™ Bee Honey, som vi får her i Skandinavien, kommer da også fra bjergegnene i det nordlige Spanien, hvor jorden er særlig rig på mineraler, og honningen modnes langsomt i vokskagerne, da nektaren indsamles efterhånden, som blomstringen foregår.

Har du en sød tand, så skulle du prøve disse lækre, honningristede kikærter >

Bemærk! De gavnlige enzymer i Forever™ Bee Honey ødelægges ved temperaturer over 40 grader, men den delikate smag kan du dog stadig glæde dig over. Dette gælder også, når du drikker te eller andet varmt, hvor du bruger honning som sødemiddel, og når du anvender Forever™ Bee Honey i brød og kager. 

Forever™ Bee Honey i skønhedspleje

Har du ru læber, så kan du få dejligt bløde læber med en let og skånsom læbepeeling med Forever Bee Honey. Prøv denne enkle, spiselige peeling behandling til læberne:

  • 1 spsk. Forever™ Bee Honey 
  • 1 tsk. råsukker 
  • Et par dråber olivenolie

Blandes og smøres på læberne i cirkulære bevægelser. Slik eller skyl det af. Vupti! Så har du bløde læber igen. 

Rene tænder med Aloe vera og bipropolis!

NÆRMERE NATUREN

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage