Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

100% naturligt sødemiddel

Et virkeligt smagfuldt, 100% naturligt sødemiddel, der er fyldt med naturens godhed

Alle ved, at der er stor forskel på vin. Druen, årgangen, måden, vinen er behandlet på. Der er mange faktorer, der spiller ind. Nogle vine koster 39 kroner pr. flaske, andre 150 kroner og andre igen flere hundrede kroner. Sådan er det osse med honning.

Der er den honning, vi kender fra lavprissupermarkedet til omkring 25 kroner. Der er den honning, vi kender fra delikatesseafdelingen eller gårdbutikken til måske 80 kroner. Der er mange forskellige typer og kvaliteter. Og så er der Forever™ Bee Honey, hvis pris er i en klasse helt for sig selv. Men det er kvaliteten og smagen på denne honning også!

Skatkammer

Honningbien laver honning ved at flyve fra blomst til blomst, forsigtigt fjerne den rige nektar - mikse det med sine egne enzymer - og derefter lagre det i dens bikube.

Igennem årtusinder - man har beviser hele 8.000 år tilbage - har honning været anerkendt som den fineste kost. Forfattere og lærte folk har siden vor civilisations opståen berettet, at honning er et skatkammer af næringsstoffer med en vidunderlig smag.

Bjerghonning

Den Forever Bee Honey, som vi har hos Forever i Skandinavien, er bestemt ikke nogen helt almindelig honning. Den kommer fra højtliggende områder i Nordspanien, hvorfra honningen er særligt eftertragtet. 

Forever Bee Honey er en flydende, mørk ravfarvet honning, der er indsamlet i områder, der er særligt rige på mineraler, og honningen modnes langsomt i vokskagerne, fordi bierne indsamler nektaren, efterhånden som blomstringen sker. 

Honning indeholder mange af de næringsstoffer, som vores krop har brug for, for at bevare et sundt helbred, - bl.a. kalcium og fosfor - og honning anses som værende naturens mest perfekte sødemiddel.

Forever Bee Honey er 100% ren topkvalitets honning, som matcher den rå honning direkte fra kuben. Det er ganske enkelt det ypperste af det ypperste.

Sådan bruger du Forever Bee Honey

Forever Bee Honey kan anvendes alene eller hvor som helst, du normalt ville bruge sukker eller andre sødestoffer - til fødevarer eller drikke (fx the). Fx på brødet, på morgenmaden eller i kager. 

Pga. sit høje fruktoseindhold har Forever Bee Honey et lavere glukoseindhold end almindeligt sukker, hvilket gør honningen til et bedre valg som sødemiddel i fx dressinger, smoothies, bagværk og drikke. Vær dog opmærksom på, - ved brug i varme drikke - at enzymerne i honningen ødelægges ved over 40 grader.

Lutter godhed fra bierne
NATURLIGE
KOSTTILSKUD


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage