Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Forever Alpha-E Factor silkedråber med Aloe vera
Forever Alpha-E Factor silkedråber med Aloe vera
Forever Alpha-E Factor hudpleje med Aloe vera

Forever Alpha-E Factor™

388,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 187

Luksusdråber, der giver huden fornyet spændstighed


Forever Alpha-E Factor™ indeholder en række ingredienser, der plejer og beroliger huden i ansigtet og gør den smidig og jævn. Også velegnet til sart hud. 30 ml.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer

Til hvem?

Dette er et ansigtsprodukt til alle, der ønsker at give huden lidt ekstra pleje. Perfekt til moden hud, men velegnet til alle aldre og hudtyper.

Du får:

  • en plejende kur med udvalgte ingredienser, også til sart hud
  • hjulkroneolie, Aloe vera og kamilleekstrakt
  • A- og E-vitamin
  • et hudplejeprodukt af høj kvalitet, der gør huden blød og smidig

Glat hud igen

Vi kan ikke stoppe tiden, men med en god hudplejerutine, der indeholder effektive ingredienser, kan vi hjælpe huden til at holde sig blød og smidig længere. Forever Alpha-E Factor™ indeholder en række hudplejende ingredienser, der plejer og beroliger huden og gør den smidig og jævn. Disse skønne dråber hjælper huden til at bevare fugten, og når huden bliver jævn, får den også et mere ungdommeligt udseende.

Med masser af aktive ingredienser

Listen over ingredienser omfatter masser af hudplejende lækkerier, blandt andet A- og E-vitamin, hjulkroneolie og kamilleekstrakt – og så naturligvis vores egen Aloe vera. E-vitamin er også en velkendt antioxidant. Hjulkroneolie, lecitin og soyabønneolie gør huden blød og jævn, samtidig med at kamilleekstrakt (bisabolol) beroliger huden. Massér et par dråber på ansigt og hals – og mærk forskellen.

Forever Alpha-E Factor™ fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Forever Alpha-E Factor™ anvendes efter afrensning og før påføring af ansigtscreme. Et par dråber påføres ansigt og hals og masseres forsigtigt ind med fingerspidserne.

Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Tocopheryl Acetate (E-vitamin), Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe vera), Retinyl Palmitate (A-vitamin), Borago Officinalis Seed Oil (hjulkrone), Lecithin, Bisabolol (kamilleekstrakt), Glycine Soja Oil (sojyabønneolie), Parfum, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool, Geraniol, Citronellol, Methylparaben, Propylparaben

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage