Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Cooling Lotion til ømme muskler

På jagt efter Aloe Heat Lotion?

Aloe Heat Lotion må ikke sælges i Europa pga. ændrede EU-regler for ingredienser, så der er ingen grund til, at du søger videre. Men har jeg en rigtig god nyhed til dig!

Jeg er stolt over at kunne præsentere Aloe Cooling Lotion, som nu tilbydes i stedet for Aloe Heat Lotion. Og jeg kan glæde dig med, at langt de fleste brugere synes, at Aloe Cooling Lotion er endnu BEDRE end Aloe Heat Lotion var. Og så er den oven i købet en del billigere. Så du kan roligt bestille Aloe Cooling Lotion. Jeg tror, du bliver rigtig glad for den.

Se hvorfor Aloe Heat Lotion ikke må sælges længere her. 

Aloe Cooling Lotion - en iskold nyhed

Lad denne kølende nyhed i sortimentet blive din trofaste følgesvend, uanset om du har siddet ved dit skrivebord hele dagen eller lige er kommet hjem fra en hård træning i fitnesscentret. Kort og godt, når din krop har brug for at trykke på pause, slappe af og restituere.

Påfør rigeligt på udsatte områder som nakke, skuldre, ryg og ben efter behov.


Kølende ingredienser og MSM

Menthol og eukalyptus giver en forfriskende, energigivende fornemmelse. Naturligvis med den fineste indergelé fra Aloe vera. Aloe Cooling Lotion indeholder også MSM (methylsulfonylmethan), en organisk svovlforbindelse, der forekommer naturligt i kroppens celler og i naturen, samt stimulerende kamfer. MSM er i forvejen kendt i sortimentet fra Aloe MSM Gel, og nu altså også som nyttig ingrediens i Aloe Cooling Lotion. 

Aloe Cooling Lotion er en sikker succes, når din krop har brug for at genstarte.

Bemærk! Når du bestiller Aloe Cooling Lotion her i shoppen, medfølger automatisk et ark med anvendelsesmuligheder. 

Hvad hjælper Aloe Cooling Lotion på?

Aloe Cooling Lotion er velegnet til dig, der værdsætter en afslappende og kølende massage, og du vil elske den, hvis du træner meget og ofte, eller har et stillesiddende kontorjob og har behov for at få løsnet nakke og/eller ryg op med en dejlig omgang massage.

Du kan anvende Aloe Cooling Lotion til trætte og ømme muskler over alt på kroppen - fx nakke, skuldre, arme, ryg, lænd, baller, lår, knæ, lægge, fødder osv. Du behøver ikke massere lang tid - blot smør lotionen på og massér blidt til den er trængt ind. Den kølende lotion arbejder selv videre med at løsne musklerne op.

Kombinér for endnu større effekt med Aloe MSM Gel og Forever Move

Ønsker du et massageprodukt, der går mere i dybden, og som er duftfrit, prøv da Aloe MSM Gel. Den er også fantastisk i kombination med Aloe Cooling Lotion - brug da halvt af hvert ved påføring.

Et nyt kosttilskud, som jeg vil anbefale til dig, der holder af at være aktiv og holde kroppen i gang hele livet, er Forever Move.

Aloe Cooling Lotion er en afslappende massagelotion med Aloe vera, der gør huden dejligt blød og glat, og den har en behagelig og cremet konsistens, der nemt trænger ind i huden uden at fedte og klistre det mindste. Aloe Cooling Lotion gør faktisk meget mere godt, end man kan forvente af en massagelotion. Udover at den får musklerne til at slappe af, så både plejer, beroliger, blødgør og genfugter den huden.

Lad batterierne op!

NY ENERGI
OG SOLSKIN
I ØJNENE

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage