Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Heat Lotion er udgået

Nu er det slut med Aloe Heat Lotion

Salget af Aloe Heat Lotion ophørte den 17. december 2022*.

Ændrede EU-regler for en ingrediens, der indgik i produktet, betyder, at det ikke længere ville kunne have sin varmende effekt.


På grund af nye EU-regler er den tilladte mængde methylsalicylat begrænset i alle kosmetiske produkter. Et enkelt produkt i Forevers sortiment indeholdt methylsalicylat: Aloe Heat Lotion. 


Methylsalicylat er det stof, der skabte 'varmen' i Aloe Heat Lotion.


Pr. 17. december 2022 må kosmetiske produkter, der ikke vaskes af huden, maksimalt indeholde 0,06 % methylsalicylat. For Aloe Heat Lotions vedkommende ville dette betyde en enorm reduktion.

Den nye grænse for methylsalicylat i hudplejeprodukter er så lav, at produktet ikke længere ville have den ønskede effekt. Forever har derfor besluttet at fjerne Aloe Heat Lotion fra sortimentet.

Efter 17. december 2022 kan du naturligvis fortsætte med at bruge Aloe Heat Lotion, men det kan ikke længere købes i Danmark og EU i det hele taget.

Forevers produktudviklere gennemgår konstant produktsortimentet og udvikler nye produkter. Et nyt massageprodukt, Aloe Cooling Lotion, er netop lanceret i december. Som navnet antyder har det en mere kølende effekt.

Flere detaljer vil følge om det nye produkt, når vi nærmer os lanceringen.

*) Aloe Heat Lotion må ikke længere sælges i Danmark. Jeg anbefaler Aloe Cooling Lotion i stedet for.

BESTIL ALOE COOLING LOTION HER >

Frisk og velduftende
BEST SELLER
FRI FRAGT (DAO PAKKESHOP)

Ved køb over 850 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage