Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe MSM Gel

Hold kroppen igang og komfortabel bevægelig

Aloe MSM Gel er en let, dybdevirkende massagegelé med beroligende og styrkende egenskaber, som du vil have stor glæde af, når du mærker, at kroppen har brug for lidt ekstra pleje og omsorg.

Anvendelse: Til led og bindevæv

Massageproduktet kan anvendes så ofte, du måtte ønske, for større smidighed. God til led og bindevæv. 

Påfør Aloe MSM Gel på de områder, du vil behandle, og massér den ind til den er trængt ind. Gentag efter behov så ofte, du ønsker. Effekten vil typisk kunne mærkes efter ca. 20 minutter.

De virksomme stoffer i Aloe MSM Gel

Basis i Aloe MSM Gel er Forevers stabiliserede Aloe vera og forskellige urter samt hovedrolleindehaveren MSM, som er en organisk svovlforbindelse, der findes naturligt i næsten alle kroppens celler. Desuden tea tree oil, ekstrakt af opfriskende rosmarin, hudplejende melbærris og vitaliserende pilebark.

Ekstra tips

Det er almindeligt kendt, at Aloe MSM Gel går godt i spænd med Aloe Heat Lotion. Men har du mon prøvet at mikse med Forevers essentielle olier?

Aloe MSM Gel er i sig selv duftfri. Hvis du ønsker at tilføre en opkvikkende duft, så prøv at dryppe er par dråber Forever Essential Oil Peppermint i gelen og bland i hånden før påføring. Det giver et ekstra "pep" og dufter dejligt af pebermynte.

Forever Essential Oil fås i flere duftvarianter. Prøv dig frem og find din egen favorit.

Bemærk! Når du køber produkterne her i shoppen, medfølger automatisk et ark med anvendelsesmuligheder.

Masser af C-vitamin:

TYGGETABLET
MED HAVREKLID
OG APPELSINFRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage