Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Absorbent-C™

Tyggetablet med masser af C-vitamin

Forever Absorbent-C med havreklid er en tyggetablet med dejlig citrussmag, som forener to vigtige næringsstoffer i et produkt, nemlig C-vitamin og havreklid. 

En daglig dosis C-vitamin har længe været sat i forbindelse med et godt helbred, specielt siden søfolk opdagede den stærke effekt af citrusfrugter i kampen mod skørbug på lange sørejser. I dag ved vi takket være videnskaben, at der er en lang række gode egenskaber forbundet med vitamin C, som er det mest berømte af alle vitaminer. Og ikke uden grund.

Læs her om de gavnlige egenskaber ved vitamin C >

C-vitaminet bundet i havreklid

Forever Absorbent-C indeholder 60 mg C-vitamin, som kommer fra appelsin, citron og papaya, pr. tablet. Det svarer til 75% af daglig anbefalet tilførsel. Udover naturlig havreklid indeholder tabletten også honning, hvilket giver tabletten sødme i kombination med det syrlige, og gør den meget velsmagende for både børn og voksne. 

I hver Absorbent-C tablet er der 500 mg havreklid. Det er en opløselig fibersort, som findes i fuldkornshavre. De opløselige fibre, som er i havreklid, virker som en svamp. Havrekliddet opsuger vand fra mavesækken og giver derved en depotlignende effekt, så C-vitaminet, der er bundet i havrekliddet, frigives gradvist.

C-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion

Behovet for et passende C-vitamin-niveau i kroppen er kendt for de fleste. Vi ved også, at behovet er størst i vintermånederne og ikke mindst i perioder, hvor virus-sygdomme florerer. 

Ligeledes ved vi også, at en cigaret ødelægger ca. 25 mg C-vitamin, så er man ryger, er det ekstra vigtigt at tilføre C-vitamin via kosttilskud, da det er vanskeligt at få tilstrækkeligt via maden. 

Stress, medicin og miljømæssige faktorer tapper også kroppen for C-vitamin. Med Forever Absorbent-C tyggetabletten er det både behageligt og nemt at forsyne kroppen med ekstra C-vitamin. 

Læs også om C-vitamin her >

En frisk start!

RESET MIND & BODY
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage