Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Drikkeklart kosttilskud med marinekollagen

Plej hud, hår og negle indefra

Renseprodukter, lotions og serum er herlige produkter, men hudpleje starter indefra. Med kollagen fra havet får din skønhedspleje rigtig god hjælp. Det bliver flere og flere bevidste om. 

Derfor er Forevers nyeste hudplejeprodukt et kosttilskud med den fineste marinecollagen. 

Forever Marine Collagen™ er et kosttilskud, der booster kroppen med fuldt fokus på hud, hår og negle. Og ikke et hvilket som helst kosttilskud. For her har marinekollagen fået selskab af A- og C-vitamin, biotin, mineralet zink og coenzym Q10 i smarte portionspakker. 

Kollagen fra havet

Som navnet antyder, indeholder Forever Marine Collagen™ kollagen fra havet. Man skelner mellem bovinekollagen fra kvæg og marinekollagen fra fisk. Peptidmolekylerne i marinekollagen er væsentlig mindre, så de er lidt lettere for kroppen at optage.

Vitaminer og mineraler

Foruden marinekollagen indeholder de smarte portionspakninger, som er klar til at drikke, både C-vitamin, der bidrager til normal kollagendannelse, og zink, der bidrager til at vedligeholde normale negle. Indeholder også A-vitamin, der bidrager til at vedligeholde normal hud, biotin, der bidrager til at vedligeholde normal hud og normalt hår, samt coenzym Q10.

Færdigblandet og klar

Oven i det indeholder de færdigblandede portionspakker en lang række botaniske ingredienser, som acerola, grøn te, gojibær og ekstrakt af sort peber, piperin. Tilsammen bevirker disse ingredienser, at Forever Marine Collagen™ ikke smager det mindste af fisk, men har en frisk og syrlig bærsmag. Forever Marine Collagen™ er klar til at drikke, hvor som helst og når som helst.

Det anbefales, at du tager Forever Marine Collagen™ på et fast tidspunkt hver dag, så du ikke glemmer det. F.eks. ifm. din morgenmad eller før sengetid. Ydermere anbefales det, at du tager det i tre måneder i træk, før du vurderer, om du ønsker at fortsætte med det eller ej.


PRØV EN SMOOTHIE MED
JORDBÆR OG BANAN

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage