Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
NYHED!
Forever Alofa Fine Fragrance parfume til kvinder
Forever Alofa Fine Fragrance parfume til kvinder
Forever Alofa parfume julegaveidé

Forever Alofa™ Fine Fragrance til hende

324,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 643

Feminin parfume

Forever Alofa Fine Fragrance har en uimodståelig, sensuel og feminin duft med et hint af blomster og citrus, der holder længe. Med inspiration fra Samoas gæstfrie kultur. Ordet Alofa betyder Kærlighed på samoansk. 30 ml.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

• En sensuel, feminin parfume
• En varm blomsterduft med et strejf af citrus 
• Vegansk

Feminin parfume
I Forever Alofa Fine Fragrance til hende blandes varme blomsterdufte med blandt andet sød jasmin, en blød snert af sandeltræ og et strejf af citrus. Inspirationen har Forever hentet fra Samoas tropiske strande og krystalklare vand samt ikke mindst den gæstfrie kultur. Ordet Alofa betyder Kærlighed på samoansk.

Opnå det bedste resultat
Dufte nedbrydes og forringes, når de udsættes for varme, lys eller luft. Opbevar derfor dine dufte et koldt og mørkt sted, f.eks. i køleskabet. Fugtig hud er mere modtagelig for duft, så påfør eventuelt en parfumefri hudlotion, før du bruger parfume.

Til hvem?
Hvem vil ikke gerne dufte godt? Forever Alofa Fine Fragrance er til dem, der ønsker en uimodståelig, sensuel og feminin duft med et hint af blomster og citrus.  

Hvor skal jeg påføre parfumen? 
Du kan spraye lidt bag øret, i armens bøjning, på håndleddet og endda i knæhaserne. Hver gang du bevæger arme, hoved og ben, breder duften sig, og alle vil kunne fornemme den. Det siges, at de steder, hvor pulsen er tydelig, er de bedste steder at spraye parfume. En anden klassiker er at spraye en sky af parfume op i luften og så gå igennem den. 


Prøv også Forever Malosi Fine Fragrance til ham. 

Spray parfume på forskellige steder, eksempelvis bag øret, i armens bøjning, på håndleddet og endda i knæhaserne. 

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Benzyl Benzoate, Farnesol.

Bemærk, at indholdet kan ændres, og at det altid er oplysningerne på emballagen, der gælder.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage