Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Om at arbejde hjemmefra - eller hvor som helst fra - og kunne leve af det

Når folk besøger mig på min mands og min bopæl, hvor kontor, showroom, pakkerum, gæsteværelse til overnattende kolleger og gæstetoilet udgør førstesalen, er der et bestemt spørgsmål, der ofte presser sig på.

"Kan man virkelig leve af at være Aloe Vera forhandler?"

Ja, det kan man!

Eller dvs. man kan leve af at være Independent Forever Business Owner, som er den korrekte betegnelse for mit virke.

Det gør jeg, og det gør mange andre, både i Danmark og rundt i verden. Og jo. Man kan få en ganske udmærket forretning.

"Er der ikke mange forhandlere?"

Nej, der er alt for få. Alt for få, som arbejder med forretningen på seriøst plan. 

Men jo - der er en del, der gennem de godt 24 år, Forever har været i Danmark, har fået oprettet indkøbsnummer (FBO ID-nr.), og gør lidt i det som "hobby-sælgere". Som ved at sælge lidt i ny og næ får sit eget forbrug tjent hjem, eller tjener nogle få hundrede eller nogle få tusinde kroner om måneden.

Og det er fint nok - det er sådan, de selv har valgt, at det skal være. Langt de fleste, der har ID-nr., har som regel mange andre ting, de prioriterer højere end deres Forever-forretning.

Så længe Forever er 3. eller måske 4. prioritet hver gang, der skal tages et valg om, hvad ens tid skal bruges på, så bliver det ikke en forretning, man kan leve af. 
Sådan ville det også være, hvis man havde enhver anden type virksomhed.

Vil man bygge en forretning op med Forever, som man ønsker skal blive til mere end en hobby, så skal forretningen tages meget seriøst og prioriteres som minimum på højde med ens andet arbejde. 

Til eget brug

Der er også mange, der har indkøbsnummer blot for at kunne købe med rabat til "eget forbrug" og lidt til familie og nære venner, og slet ikke tænker på at gøre det til en business. Og det er også fuldt ud i orden. De bidrager i det små til at udbrede kendskabet til vores produkter, så endnu flere får lyst at prøve dem.

Men uanset om der så var 100.000 hobbyforhandlere og personer, der kun køber til eget brug (det er der ikke!), så er der stadig basis for, at de, der arbejder seriøst med Forever, vil kunne få en god forretning, som de kan komme til at leve af på sigt, for der ville stadig være tæt på 6 millioner mennesker i Danmark, der har brug for forhandlere, de kan regne med kan levere produkterne, når de løber tør.

Jeg har valgt at drive en forretning i lighed med andre selvstændige, der ønsker en forretning, der kører sundt og godt med et overskud, man kan leve af. 

Det har jeg gjort med Forever uden at stifte gæld, som de fleste iværksættere i andre brancher er nødsaget til, når der op.

Jeg har valgt at bygge min forretning op hjemmefra - i starten som en ekstra indkomst ved siden af mit arbejde, men efterhånden er indkomsten blevet så stor, at jeg kunne gå fuldtids med Forever.

Frihed til at vælge sin egen hverdag

At arbejde hjemmefra som Independent Forever Business Owner har givet mig friheden til at være dér for mine børn, når de skulle i skole om morgenen. Når de kom hjem om eftermiddagen. Jeg har aldrig haft en "barnets første sygedag". For jeg var jo hjemme. Ferie og fridage kan jeg tage, når det passer mig. Det giver mig i dag en frihed til at sove, til jeg vågner om morgenen. Af mig selv - ikke ved et vækkeur. Jeg går blot op af trappen, så er jeg "på arbejde". Jeg ELSKER min frihed.

Kan DU få en god ekstra indkomst med Forever eller måske endda en god fuldtidsindkomst?

Det afhænger af din egen indstilling og indsats. Er du villig til at lære, hvad du skal gøre for at tjene penge med din Forever virksomhed, og er du villig til at gøre det arbejde, der er nødvendigt? Af og til vil du være nødt til at forlade din komfortzone.

Det er ikke et job, hvor du får en fast løn, uanset om du gør dig fortjent til det eller ej. Du er ikke timelønnet. 

Du er selvstændig og har din egen virksomhed, og tjener dermed kun penge, hvis der er indtjening/overskud i din virksomhed. Som i enhver anden selvstændig virksomhed.

Ingen økonomisk risiko

At selvstændig virksomhed i andre brancher er ofte dyrt og risikofyldt. Hos Forever er du i hvert fald sikker på, at du ikke taber penge. Forever giver nemlig et helt års tilbagekøbsgaranti, hvis det skulle vise sig, at det ikke er noget for dig alligevel at arbejde med Forever. Fortryder du, så kan de produkter, du har købt hjem - og ikke taget hul på eller solgt - returneres, såfremt du opsiger din forhandleraftale, og du får så 90% af beløbet retur, da 10% fratrækkes i administrationsgebyr.

Din risiko, hvis man overhovedet kan tale om en risiko, når det er i denne målestok, vil altså være 10% af det beløb, du har produkter på lager for. Lad os eksempelvis sige, at du indkøber for 3.600 kr. produkter, som er et typisk opstartsbeløb, og ikke selv bruger eller sælger noget som helst. Så vil du maksimalt kunne "miste" 360 kr., hvis du returnerer det hele. Det svarer til en tur i byen eller en ny skjorte. Vil det være en "økonomisk risiko", du anser som overkommelig?

Ingen binding

Aftalen kan opsiges fra dag til dag. Du har ingen faste omkostninger, ingen abonnementer, og du bestemmer selv, HVAD du ønsker at købe hjem. For du bliver din egen chef, og det vil altid være op til dig, hvornår og hvor meget du arbejder. Arbejder du målrettet og seriøst, så kan du bygge en forretning, som på sigt kan blive dit fuldtidsvirke - præcis som det er det for mig.


Mere information?

Se videoen og kontakt mig derefter via kontaktformularen eller på 23 30 71 99. Det er selvfølgelig uforpligtende og gratis.

Vi tager en indledende telefonisk samtale, så vi kan få afdækket, om et samarbejde kunne blive aktuelt. 

Læs her, hvad der kræves af dig for at starte som forhandler >

Kontakt mig

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage