Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Arbejd for din egen drøm - ikke en andens

"Hvad kræves af mig for at starte som selvstændig forhandler hos Forever Living?"

Opstarten

Der er ganske få krav til dig, der ønsker at starte som Independent Forever Business Owner (FBO), som er den officielle betegnelse for at være selvstændig forhandler - eller networker om man vil - hos Forever Living.

Først og fremmest skal du være mindst 18 år, - der er ingen øvre aldersgrænse, og det er for både kvinder og mænd. Der er ingen krav om bestemte forkundskaber eller uddannelse, da du vil få al nødvendig oplæring, når du er startet. Det er en del af vores koncept i team marketing, at du får tilbudt oplæring/uddannelse gratis.

Det er en fordel for dig selv, hvis du er en positiv og smilende person, der er villig til at lære og til at prøve nye ting. Det er en fordel, hvis du er glad for at tale med andre mennesker. Og det er en fordel, hvis du forstår engelsk rimeligt godt, da Forever er en amerikansk virksomhed.

Du skal naturligvis have nogle produkter at arbejde med, når du starter op som Independent Forever Business Owner. Du kan ikke starte en wellness, fitness og beauty produktbaseret virksomhed op uden at have nogle produkter at vise frem og sælge. Og du skal have produkter til eget brug.

Findes en bestemt type produkt hos Forever, så er det selvfølgelig Forevers produkt, du bruger. Ikke et tilsvarende fra en anden leverandør. Det ville være useriøst at anbefale dine kunder, at de skal bruge fx vores hårshampoo, hvis du selv bruger et andet mærke.

Ikke krav om bestemt lagerbeholdning

Hvorfor skulle dine kunder købe nogle produkter af dig, som du ikke selv bruger i din dagligdag? Så du har selvfølgelig altid produkter hjemme til eget brug og demo. Men der er ikke krav om, at du skal have et stort lager af varer til videresalg. I begyndelsen har du kun få produkter på lager. Efterhånden kan du vælge at udbygge til fuldt sortiment og lidt flere produkter af hver af dine egne best sellers på hylden.

Vælg mellem to forskellige startpakker og få flot velkomstgave

De fleste starter ud med et basis-sortiment af de bedst sælgende produkter. Forever har sammensat to såkaldte "startpakker" med de mest populære produkter fra sortimentet. Når du starter med at købe en af dem ved din første ordre via dit forhandler-ID-nr., får du samtidig en flot gave fra Forever i form af markedsføringsmaterialer, produktkataloger, kvitteringsblok m.v., så du er klar til at sælge med det samme, du har varerne hjemme.

Vil du hellere starte ud med nogle andre produkter end netop dem, der er i startpakken, så kan du frit selv sammensætte din første ordre, men at købe en startpakke er den billigste måde at komme igang. 

Du bestiller på Forevers globale forhandlerside via dit ID-nr., som du får, når du lægger din første ordre og registrerer dig som Independent Forever Business Owner. Du får din ordre tilsendt fra Forevers europæiske lager, der i øvrigt ligger i Holland. Der går som regel 3-5 hverdage, til du har varerne.

Når du har fået dine første produkter hjem, får du hjælp fra din sponsor - dvs. din vejleder - til at få de første kunder. Det sker oftest ved, at du inviterer venner, kolleger, naboer, familie osv. hjem til dig selv til en lancering, - omtrent som en reception - hvor din sponsor kommer og fortæller om virksomheden og produkterne, og salget til denne lancering er dit. Har du ikke mulighed for eller lyst til at holde en hjemmelancering, så findes der andre muligheder for at komme igang.

Start i dag!

Da vi hos Forever arbejder med team marketing, så bliver den Independent Forever Business Owner, der registerer dig, din sponsor (dvs. primære vejleder og samarbejdspartner). Har du ikke i forvejen kontakt med en FBO, som du ønsker som sponsor, er du meget velkommen til at kontakte mig (Lili Fisker 23 30 71 99), så jeg bliver din sponsor. Jeg har arbejdet med Forever siden oktober 2002, er Senior Manager og arbejder fuldtids med Forever. Jeg hjælper dig gerne med at blive registreret Forever Business Owner og komme rigtigt godt fra start. Jeg hjælper nye forhandlere godt igang over hele landet, ja sågar i udlandet. 

Mere information?

Se videoen herunder, indsend kontaktformularen eller kontakt mig på 23 30 71 99. Det er uforpligtende og gratis.Vi tager en indledende telefonisk samtale, så vi kan få afdækket, om et samarbejde kunne blive aktuelt. 

Læs her, hvordan du kommer i gang som forhandler >

Kontakt mig

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage