Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Sådan kommer du igang

Du er kun en enkelt beslutning fra at som selvstændig Forever forhandler, men du ved ikke lige, hvordan du griber det hele an. Fortvivl ikke - du får nemlig...

Gratis oplæring og vidensdeling fra dine vejledere

Du vil få al den hjælp, du ønsker, fra din sponsor og øvrige vejledere (uplines), helt gratis for dig. Dine vejledere bliver nemlig betalt direkte fra Forever for at supportere dig. Det sker i form af en bonus, der modsvarer en lille procentdel af den omsætning, der genereres i din forretning. Der er aldrig penge mellem dig og din sponsor/uplines. Dine uplines er kun interesserede i, at du får fremgang, og derfor er det helt naturligt, at de vil hjælpe dig godt på vej. Har du ingen omsætning i din forretning, er der nemlig heller ingen bonus til dine vejledere. Afregningen skal du aldrig spekulere på, for det styres af Forever og går helt automatisk. 

Du tjener altid mest på dit eget arbejde

Fra du er blevet Assistant Supervisor (trin 2), som du bliver allerede efter din første ordre (2 CC), er du altid den, der tjener mest i din forretning. Jo større omsætning, jo større indkomst. Dine vejledere får kun en lille procentdel som godtgørelse for at stå til rådighed for dig med vejledning og support. En procentdel, der i øvrigt bliver mindre og mindre, jo mere kompetent, du selv bliver, og din egen fortjeneste bliver større og større, efterhånden som du bliver mere kompetent og din forretning vokser. 
Et fair system, ikke sandt?

Hvis din sponsor eller upline har større indkomst, end du har, så er det, fordi vedkommende har en større omsætning i sin forretning, end du har i din. Du kan sagtens "overhale" en upline i indkomst, hvis du er flittigere. Det ses meget ofte. 

Din sponsor og upline

Din sponsor er den person, du har kontakt med ifm. at du bliver registreret som forhandler - eller som det korrekt hedder: Independent Forever Business Owner, deraf forkortelsen FBO. Det er naturligvis en fordel for dig, at din sponsor er en person, der selv arbejder seriøst med forretningen, så du kan få en god oplæring, da din sponsor er din primære vejleder.

Er din sponsor selv ny og uerfaren i Forever, skal du blot sikre dig, at din sponsor har en erfaren upline - oftest vil det være en Manager (teamleder), som vil kunne hjælpe dig godt på vej.

Bliv registreret som forhandler

Har du ikke i forvejen kontakt til en Forever-forhandler, som du ønsker skal være din sponsor, er du velkommen til at kontakte mig (Lili Fisker tlf. 23 30 71 99), så jeg bliver din sponsor. Jeg har over 20 års erfaring, er Senior Manager og arbejder fuldtids med Forever som teamleader. Jeg hjælper dig gerne med at blive registreret og komme rigtigt godt fra start. Jeg hjælper nye forhandlere godt igang over hele landet, ja sågar i udlandet. 

Mere information?

Se videoen herunder, indsend kontaktformularen eller kontakt mig på 23 30 71 99. Det er uforpligtende og gratis. Vi tager en indledende telefonisk samtale, så vi kan få afdækket, om et samarbejde kunne blive aktuelt. 

Læs om de udfordringer, du kan møde som Forever forhandler >

Kontakt mig

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage