Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

At være Forever Business Owner er et drømmejob med udfordringer

At være selvstændig Forever forhandler og arbejde hjemmefra er et drømmejob, men der er også tidspunkter med tvivl og skuffelser på vejen.

En Forever-forhandleraftale kan blive dit køretøj, der fører dig til din drøm

Uanset om det er materielle goder, du drømmer om, rejser til eksotiske steder, mere tid til din familie og dig selv, eller måske at hjælpe andre økonomisk. Eller noget helt andet, der kræver tid, overskud og penge. Sågar bedre velvære og helbred vil være en gevinst, du kan tage med dig på vejen. 

Det kommer ikke af sig selv

En Forever-forhandleraftale er dog ikke som en Lottokupon. Der skal arbejdes, hvis du skal nå nogen vegne. Du står kun til regnskab for dig selv, og du bestemmer selv, hvad du vil, men præcis som det er i enhver anden seriøs virksomhed, der ønsker resultater, skal der sættes mål og lægges planer. Alt det får du masser af hjælp til, så er det uvant for dig, så skal du ikke blive afskrækket af det. Forvent at du skal bruge 100 timer på oplæring/uddannelse over tid. Hvor hurtigt det skal foregå, er 100% op til dig.

Er du seriøs, villig til at lære, ikke bange for at tage fat og villig til at lægge nogle timer i det, så kan du få en rigtig god ekstra indkomst, som over tid kan blive din fuldtidsindkomst, som det er for mig. Med mulighed for ekstra goder i form af spændende rejser, ekstra bonus til fx bil og overskudsdeling.

Du kan arbejde hjemmefra, når du har mulighed for det, og du er din egen chef. Du vælger også selv, hvem du vil arbejde sammen med. Ingen bestemmer over dig, men der er altid nogen, der gerne vil hjælpe dig. Det er sjovt at arbejde med Forever. Produkterne og virksomheden er verdens bedste. Så er det sagt!

Du vil møde mange, mange søde mennesker, både kolleger og kunder. Og du vil få helt fantastiske oplevelser, som du ikke vil kunne få andre steder.

Men der er et men...

Og jeg synes, at det er fair, at du ved det på forhånd. Jeg giver ingen falske løfter om lutter lysegrønne enge! Der vil nemlig også komme dage - især in -, hvor det er træls på godt jysk. Der vil være dage, hvor du tænker på, om det er det hele værd, og dage, hvor du er lige ved at give op. 

Du vil nemlig møde mennesker på din vej, som vil forsøge at stoppe dig i at få succes med din Forever-forretning. Mennesker, som ikke forstår vores forretningskoncept network marketing - eller team marketing, som vi kalder det hos Forever.

På trods af at Forever er en AAA-rated virksomhed, har eksisteret siden 1978 og har kontorer i mere end 160 lande verden over, og en omsætning på over 20 mia. kroner. Og på trods af at network marketing er en anerkendt forretningsform, der prises af nogle af verdens største eksperter inden for erhvervsanalyse.

På trods af det vil du møde mennesker, som rynker på næsen og taler nedsættende om dit valg, fordi de forveksler vores forretningsform network marketing med "sådan noget pyramide-noget".

De kender ikke Forevers markedsplan og ved ikke, hvad der er op og ned. De har formentlig deres "viden" fra andre eller har set noget i fjernsynet om nogle virksomheder, der har benyttet MLM (dvs. multilevel marketing = et udtryk, der benyttes af/om nogle network marketing virksomheder), og som har drevet pyramidespil, som er ulovligt. 

Og i mangel på indsigt tænker de, at så er alle virksomheder, der arbejder med en eller anden form for MLM kun ude på at snyde, og det er altid dem "i toppen", der scorer kassen.  

Du vil møde mennesker, som er fordomsfulde og negative på et i den grad forkert grundlag, frem for at være opmuntrende, interesserede og positive, som man normalt ellers oplever, hvis man fxr i et nyt job. Måske vil du endda møde fordomsfulde og negative mennesker blandt dine nærmeste. 

Det giver altid masser af likes på sociale medier at i nyt job. Men hvis du poster, at du ert som Independent Forever Business Owner, vil du næppe få en masse likes. For mange mennesker forstår simpelthen ikke, at det at som selvstændig i network marketing er en langt større og mere beundringsværdi bedrift, end at i et nyt lønjob. Det er at tage ansvar for sit eget liv og arbejde for sin egen drøm, frem for en anden persons drøm.

Husk at Janteloven har sit udspring i Danmark, hvor den desværre trives i bedste velgående den dag i dag. 

Hvor vidt du er i stand til at ryste det af dig eller ej, vil være afgørende for, om du får succes eller ej med Forever. Tænker du allerede nu, at du ikke vil kunne håndtere, hvis ikke alle klapper i hænderne over, at du ert som selvstændig Forever forhandler, så er det måske den forkerte branche for dig.

Mit råd til dig, der kommer i tvivl: Søg viden de rigtige steder

Tal med personer, som VED, hvad de snakker om - ikke folk, som blot TROR, de ved en masse. Som har læst noget i avisen eller på nettet. Som har hørt noget fra en onkel. Tal med folk, som kender Forever og network marketing godt. Mennesker, som selv har stået, hvor du står i dag. Og som har opnået succes. Bliv ved med at stille spørgsmål, til du føler dig helt tryg.

Du skal også vide, at det spås af førende erhvervsanalytikere, at inden for 10 år, så vil hver 4. person i Danmark være engageret med et eller andet network marketing firma.

Forever er den førende network marketing virksomhed i Skandinavien. Er du smart, så vælger du Forever nu!

Vi bruger en sætning om at arbejde med network marketing, som jeg synes beskriver vores mulighed rigtigt fint. Den lyder sådan her:

Arbejd som ingen andre vil drømme om i 3-5 år, så kan du resten af livet leve, som alle andre drømmer om.

Tænk over det!

Er du parat til at give dine drømme en chance for at blive til virkelighed eller foretrækker du at fortsætte dit arbejdsliv, som det er i dag?

Husk på (med mindre du vinder i Lotto): Hvis du gør det, du altid har gjort, så vil du få præcis det samme, som du altid har fået. 

Start som Independent Forever Business Owner

Den Forever-forhandler, du er i kontakt med ifm. din første ordre og registrering, bliver din sponsor (dvs. primære vejleder og samarbejdspartner). Har du ikke allerede kontakt med en Forever forhandler, som du ønsker skal være din sponsor, så kontakt gerne mig (Lili Fisker 23 30 71 99), så bliver jeg din sponsor.

Jeg har over 20 års erfaring i branchen, er Senior Manager og arbejder fuldtids med Forever. Jeg hjælper dig gerne med at komme rigtigt godt fra start. Jeg er vejleder for forhandlere over hele landet. 

Mere information?

Se videoen herunder, indsend kontaktformularen eller kontakt mig på 23 30 71 99. Det er uforpligtende og gratis. Vi tager en indledende telefonisk samtale, så vi kan få afdækket, om et samarbejde kunne blive aktuelt. 


Læs her hvordan jeg selv kom i gang som forhandler >

Kontakt mig

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage