Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Propolis Creme

Suveræn hudcreme til mange formål

Aloe Propolis Creme er et fantastisk middel til en god pris mod tør og plaget hud. Måske er du udfordret af hyppig håndvask og afspritning, som udtørrer huden. Forevers propoliscreme hjælper dig. 

Aloe Propolis Creme, der har den fineste Aloe vera som base, er både blødgørende og fugtgivende, og absorberes hurtigt af huden. Anvend den over hele kroppen, hvor du har tørre områder. Den er virkelig god som håndcreme og til fødderne, og den egner sig også som dag- og natcreme i ansigtet. 

Nyt emballagedesign, men samme indhold

Aloe Propolis Creme-tubens design har fået et ansigtsløft, så den nu fremstår med orange-brune akvarelfarver i top og bund og "bikuber" midt på tuben, men formlen er uændret. Det er stadig den samme lækre, tykke creme, som er elsket over hele verden for den plejende og blødgørende effekt på tør og forpint hud i såvel ansigtet som over hele kroppen.


I betragtning af at Forever Living er førende i verden inden for Aloe vera og bi-produkter, er det måske ikke så mærkeligt, at Aloe Propolis Creme er et af de mest populære hudplejeprodukter i sortimentet. Når først du har prøvet den, vil du forstå hvorfor.

Aloe Propolis Creme er fortrinlig som fugtgivende og blødgørende creme, idet den er en fin blanding af frisk stabiliseret Aloe vera gel, bipropolis og andre ingredienser, der er kendt for at bidrage til at holde huden sund. Blandt disse er kamille og kulsukker, to af naturens mest kendte hudplejeurter. 

Endelig er hudcremen tilsat A- og E-vitamin, der også er kendt for deres naturlige hudplejende egenskaber. Man siger, at E-vitamin er hudens vigtigste vitamin.

Håndcremen over dem alle: Aloe Propolis Creme fra Forever Living

Aloe Propolis Creme har en rig, cremet konsistens og en mild duft, som minder om duften af honning eller vanille, og den kan anvendes både i ansigtet og over hele kroppen. 

Aloe Propolis Creme er det absolut bedste valg til tørre hænder og fødder, og den egner sig særdeles glimrende til personer, der ofte må vaske hænder. 

Når du køber Aloe Propolis Creme her i shoppen, medfølger der automatisk et ark med anvendelsestips.

TIPS: Prøv Aloe Propolis Creme som hårvoks!

Aloe Propolis Creme kan også bruges til håret!

Hvor mange hårprodukter kan udtørre og genere hovedbunden, er Aloe Propolis Creme rigtigt gavnligt, fugtgivende og plejende for både hår og hovedbund. Det kan anvendes alene som hårvoks eller blandes med Aloe Vera Gelly, så det bliver en blanding af hårvoks og hårgelé. 

Gør sådan her: Tryk lidt Aloe Propolis Creme fra tuben ud i hænderne og arbejd det ind i håret på samme måde, som du ville gøre med en hårvoks eller -gelé. Får du noget creme i overskud, så bruger du selvfølgelig blot det på hænderne, armene eller andre steder på kroppen. Smart, ikke?

PIIIST: Vidste du forresten, at Aloe Propolis Creme er den ideelle creme til vinterferien?
Aloe Propolis Creme er også helt perfekt både i ansigtet og på hænderne som vintercreme, når kulden bider i kinderne. Så husk altid at få cremen med på skiferien!

Kært barn har mange navne

Aloe Propolis Creme er elsket af rigtig mange, og har måske især mange fans blandt teenagere med udfordret hud og håndværkere. Det er ikke uden grund at cremen populært kaldes for teenagercremen eller håndværkercremen.

Men propoliscremen er også en værdsat følgesvend hos friluftsmennesker, der færdes ude i al slags vejr, og mennesker - f.eks. inden for sundhedsvæsenet, hvor hænderne er meget i vand og der ofte må sprittes af. 

På kontoret, hvor der kan være tør luft, er det også rart at have Aloe Propolis Cremen stående parat på skrivebordet til hænderne.

Og i en tid, hvor Corona Covid-19 virussen hærgede landet og hele verden, så vi alle har vasket hænder og sprittet af som aldrig før, er der mange, der opdagede, at en god håndcreme som Aloe Propolis Creme er uundværlig, hvis ikke hænderne skal blive ru som sandpapir.

En fantastisk fodkur med masser af Aloe vera 

Aloe Propolis Creme er perfekt til at tilføre tør hud fugt. Den næringsrige konsistens efterlader huden mættet og dejligt blød. 

Vil du prøve noget EKSTRA godt, så kan jeg anbefale flg. "kur" til fødderne:

1. Sæt fødderne i et vandfad eller kar med behageligt varmt vand. Vask fødderne godt med Aloe Liquid Soap. For ekstra blødgørende og opfriskende effekt kan du tilføre lidt Aloe Cooling Lotion til fodbadet.

2. Peel derefter fodsåler og hæle omhyggeligt med Aloe Scrub. Lad fødderne blive i vandet en stund endnu. 

3. Tør så fødderne godt med et rent håndklæde. 

4. Slut af med lige dele Aloe Vera Propolis og Aloe Vera Gelly. Altså halvt af hvert. 

Pak eventuelt fødderne ind i en plastpose, hvis du har god tid, og sæt dig eller læg dig og slap af en times tid. Tag evt. hyggesokker over plastposerne eller pak dem ind i et tæppe, så du holder fødderne varme.

Når du ikke gider have fødderne "pakket ind" på denne måde mere, fjerner du plast poserne. Fødderne vil føles fugtige, da de nu er helt mættede. Er er der stadig creme tilbage på huden, så smør det op af benene. Den fugtige fornemmelse varer kun kort tid, når fødderne er ude i luften. Herefter vil du mærke, at du nu har de lækreste fødder, du længe har haft. 

GOD FORNØJELSE!

FOREVER HAR KOSTTILSKUD
TIL HELE FAMILIEN.
BÅDE VOKSNE OG BØRN.VORES SMARTE SAMPAKNINGER
GØR DET NEMT AT STARTE
EN NY LIVSSTILFRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage