Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Hudplejerutine, der giver huden en fin glød

Solkysset glød til din hud

Hvordan opnår du den mest strålende friske hud? Det gør du bl.a. ved at tilpasse din hudpleje til sæsonen. Prøv denne hudplejerutine, der giver forårsfornemmelser og gør dig klar til solen. Opnå de bedste resultater med 4 trin og 4 produkter. Peeling, fugt, solfaktor og en særlig aftenrutine – her er alle de tips, tricks og ikke mindst produkter, du behøver for at bevare gløden hele foråret.

PEELING

Ved regelmæssigt at eksfoliere og skrubbe hudrester og snavs væk, får du en hud, der føles, og er, ren og frisk. Husk dog, at ansigtshuden er sart og tynd sammenlignet med resten af kroppen, så benyt en finkornet peeling. De nøje udvalgte ingredienser i Forevers smoothing exfoliator er effektive, men samtidig skånsomme for sart ansigtshud. Anvendes 2-3 gange om ugen.

FUGT

Fugt er vigtig for frisk og ungdommelig hud. Tør hud bliver lettere rynket og slap. Vask ikke for ofte, det udtørrer huden. Hyaluronsyre kan binde meget vand, op til 1.000 gange sin egen vægt. Vores hydrating serum indeholder hele fire forskellige typer hyaluronsyre. En fugtbombe til huden. Brug den dagligt.

SOLFAKTOR

Med protecting day lotion giver du ikke bare dit ansigt en plejende og fugtgivende dagcreme, men også ekstra beskyttelse mod solen. Hud, der udsættes for meget sol, risikerer at ældes før tiden. Rynker og pigmentforandringer kan være uønskede virkninger af for meget af solens UV-stråler. Derfor er en ansigtscreme med solfaktor en vigtig del af den daglige hudplejerutine året rundt. Protecting day lotion beskytter både mod UVA- og UVB-stråling. Nu kan du med god samvittighed nyde solen.

AFTENRUTINE

For at tilføre huden fugt om natten kan du anvende deep moisturizing cream, før du går i seng. Det er en enestående fugtighedscreme med masser af hudplejende stoffer, blandt andet olie fra macadamianødder og solsikkekerner, fyrrebarkekstrakt og beskyttende ceramider. Og vores egen Aloe vera, naturligvis. Den har en vidunderlig blød konsistens, der hurtigt absorberes af huden. Ren kærlighed på dåse.

Duften, du vil elske
Forever Alofa!FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage