Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

To produkter, der fuldender targeted skincare

Nye yndlingsprodukter: smoothing exfoliator og awakening eye cream fra Forever - målrettede hudplejeprodukter

Vild med naturbaseret hudpleje?

Så skulle du kigge nærmere på disse to produkter i targeted skincare serien: smoothing exfoliator og awakening eye cream. De gør Danmarks kvinder og mænd endnu skønnere på den mest avancerede, men samtidig naturlige måde, der er tilgængelig inden for moderne hudpleje. Disse produkter er fyldt med effektive og fantastiske ingredienser fra naturen til dig.

smoothing exfoliator er en effektiv og samtidig skånsom eksfoliator, der hjælper huden med at fjerne døde hudceller og give plads til nye. Den renser, plejer, fugter, blødgør og efterlader huden med en glattere og friskere fornemmelse. Indeholder bl.a. Aloe vera, papain fra papaya, bromelain fra ananas, bambus og jojobaperler.

Til den følsomme hud omkring øjnene har vi awakening eye cream, der indeholder masser af effektive, fugtgivende og plejende ingredienser. 

Blandt andet fire forskellige peptidkæder, hydrolyseret collagen, rødbedeekstrakt, jojobaolie og naturligvis vores egen Aloe vera.

awakening eye cream kan bevirke, at oplevelsen af mørke rande og fine linjer reduceres, og at huden opleves mere ungdommelig og silkeblød.

Andre produkter i serien

De syv produkter i den målrettede hudplejeserie, der foruden de to oven for nævnte produkter inkluderer protecting day lotion SPF20, balancing toner, aloe activator, aloe bio-cellulose mask og hydrating serum - supplerer på bedste vis det revolutionerende anti-age hudpleje program infinite by Forever™, men kan naturligvis også anvendes sammen med dine andre hudplejefavoritter. Basen i alle produkterne er naturligvis verdens fineste Aloe vera.  

Du kan læse meget mere om alle produkterne i serien i shoppen, hvor du selvfølgelig også kan se prisen, og bestille, hvis du får lyst til at prøve dem.

Og husk - som altid har du 90 dages tilfredshedsgaranti, når du køber Forevers produkter hos mig, så du har alt at vinde.

Smag med Forever Living

LIFLIGE DRIKKE
LIDT SUNDEREFRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage