Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Træt af kruset hår og spaltede spidser?

Farvel til dårlige hårdage


Shampoo og balsam


💧 Mange shampooer og conditioners på markedet har vand som den første ingrediens - dvs. det er den ingrediens, der er mest af i produktet. I Forevers Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner er Aloe vera den første ingrediens på listen. Aloe vera plejer og nærer, og i dette powerpar ledsages Aloe vera af en videnskabeligt sammensat kombination af botaniske og andre ingredienser. 


Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner giver dit hår den behandling, det fortjener. En blid og effektiv vask med fugtgivende Aloe vera og styrkende jojobaolie. Fri for sulfater. Efterfulgt af en conditioner med C-vitamin, som er med til at opretholde pH-balancen. Fri for sulfater og så mild, at hele familien kan bruge dem hver dag.

Styrke og glans

💧Nourishing Hair Oil har 6 silikonefri botaniske olier, der giver fugt og næring; abyssinsk olie beskytter og styrker, jojobaolie giver glansfuldt hår, der er nemt at børste, patua olie er rig på antioxidanter, der beroliger og blødgør, tsubaki olie giver elasticitet, pequi olie tilfører glans og reducerer krus, og endelig tidselolie fugter og giver blød og sundt hår. Brug efter hver vask. ⁠

Ekstra pleje til håret

💧 Aloe Vera Gelly er dybest set Aloe-planten på tube. Aloe vera beroliger og fugter og er ideel til både hår og hudpleje. Aloe Vera Gelly har en fedtfri formel og er en fantastisk hårmaske. Masser blidt ind i vådt hår og lad det gøre sin magi i minimum 15 minutter. Skyl eller lad det tørre.


Aloe Vera Gelly er også udmærket i det daglige som hårgelé. 


Hovedbundsforkælelse

💧 Glem ikke din hovedbund, den kan blive tør og kløende. Aloe First er din bedste ven, når det kommer til at holde din hovedbund fugtet og glad. Denne spray får let adgang til hovedbunden uden at føles klistret eller fedtet. Den indeholder Aloe vera, propolis og udvalgte urter, der plejer, nærer og beroliger din hud. Brug når du har brug for det.

Sæben, hele familien elsker
Til ansigt,
hænder og kropFRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage