Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Er Forevers Aloe vera gel økologisk?

Forevers Aloe vera drikkegeler er de fineste i verden. Det er de af mange årsager. Derfor er det et helt naturligt spørgsmål at stille.

I over 40 år har Forever anvendt de bedste ingredienser, som naturen kan tilbyde, og benyttet sig af de seneste videnskabelige fremskridt for at fremstille wellness og beauty produkter til mennesker i hele verden, som ønsker en livsstil i balance.

Hovedingrediensen i rigtig mange af Forevers produkter er Aloe vera. Men ikke en hvilken som helst Aloe vera. Da vi hos Forever elsker Aloe vera, så behandles de 50 millioner Aloe vera-planter, som gror på Forevers egne plantager i Texas og Den Dominikanske Republik lidt anderledes, end de fleste andre producenter behandler deres Aloe planter.

Forevers Aloe vera såes og høstes med håndkraft, og den friske Aloe vera-gel skilles fra skallen, inden gelen forsigtigt stabiliseres i en helt speciel, patenteret proces. Alt dette foregår inden for nogle få timer efter høsten for at give dig den fineste Aloe vera-gel i verden.

Bæredygtig og hensynsfuld

Der dyrkes med vekseldrift på markerne, og der ukrudtbekæmpes og gødes naturligt ved hjælp af geder, der går frit rundt på markerne. Gederne spiser ikke Aloe vera planterne, men elsker ukrudtet og efterlader naturlig gødning. Der komposteres også med skrællen fra Aloe vera-planterne, da det kun er den inderste filet, som indeholder den potente, næringsrige Aloe vera, der anvendes hos Forever i produktionen.

Forevers produkter er således dyrket efter de fineste principper, men for at blive kaldt økologiske og få økologimærkning i Danmark, skal de gennem det danske økologi-godkendelsesapparat, og da Forever er i over 160 lande verden over, der har meget forskellige regler vedr. økologi, så har Forever valgt at undlade at markedsføre vores Aloe vera og produkterne som økologiske. Det vil blot fordyre produkterne for forbrugeren i sidste ende, såfremt produkterne skal økologi-mærkes i alle lande.

Kundetilfredshedsgaranti

Hvor om alting er, så produceres efter bedste dyrkningsetik, så alle kan være helt trygge ved produkterne. Forever tester ikke sine produkter på dyr, og mange af produkterne har Kosher-, Halal- og Islamic Society-mærkning. Forever er så sikre på sine produkter, at der tilbydes 90 dages ubetinget kundetilfredshedsgaranti.


   


Produkterne har hjulpet millioner af mennesker verden siden 1978, og det vil fortsætte fremover. Det ændres ikke af, om produkterne er økologimærket eller ej.

Massagelotion til hele kroppen

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage