Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Heat Lotion

Massagelotion til ømme muskler


Varmecremen Aloe Heat Lotion må ikke længere sælges ikke i EU og er derfor udgået af Forever Livings sortiment pr. 17/12-2023. Læs hvorfor her > 


I stedet har vi fået Aloe Cooling Lotion, som mange synes er endnu bedre end Aloe Heat Lotion var. Oven i købet er Aloe Cooling Lotion en del billigere! Hvorfor ikke prøve den? Bestil Aloe Cooling Lotion her >

Ingredienser fra naturen

 

Aloe Heat Lotion er spækket med hudplejende og blødgørende ingredienser, som er hentet i naturen - eksempelvis aloevera, arginin, allantoin og olie fra eukalyptus, sesam og abrikoskerner. 


Mentol og methylsalicylat bidrager med deres beroligende egenskaber og giver, sammen med eukalyptusolien, Aloe Heat Lotion en frisk duft. I naturen forekommer methylsalicylat i mange stedsegrønne planter. Den har en karakteristisk, pebermynteagtig duft og anvendes på grund af sine beroligende egenskaber ofte i salve. 


I naturen findes allantoin eksempelvis i planten kulsukker. Allantoin har hudplejende og beroligende egenskaber, hvilket gør det til en populær ingrediens i forskellige hudplejeprodukter. 


Læs her om andre ingredienser fra naturen, som anvendes i Forevers produkter >>>

BLØDE LÆBER

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage