Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Heat Lotion

Massagelotion til ømme muskler


Aloe Heat Lotion må ikke længere sælges ikke i EU og er derfor udgået af sortimentet pr. 17/12-2023. Læs hvorfor her > 


I stedet for har vi fået Aloe Cooling Lotion, som har omtrent samme egenskaber som Aloe Heat Lotion havde, og som mange mener er endnu bedre end Aloe Heat Lotion var. Oven i købet er Aloe Cooling Lotion en del billigere! Bestil Aloe Cooling Lotion her >

Aloe Heat Lotion er en afslappende massagelotion med Aloe vera, der gør huden dejligt blød og glat. Varmecremen indeholder også methylsalicylat, mentol og eukalyptusolie, der i øvrigt er det, der giver den karakteristiske duft af pebermynte, som mange synes dufter som barndommens Jenka tyggegummi.

Aloe Heat Lotion har en behagelig og cremet konsistens, der nemt trænger ind i huden uden at fedte og klistre det mindste. Aloe Heat Lotion gør faktisk meget mere godt, end man kan forvente af en massagelotion. Udover at den får musklerne til at slappe af, så både plejer, beroliger, blødgør og genfugter den huden.

Hvad hjælper Aloe Heat Lotion på?

Aloe Heat Lotion er velegnet til dig, der værdsætter en afslappende og varmegivende massage, og du vil elske den, hvis du træner meget og ofte, eller har et stillesiddende kontorjob og har behov for at få løsnet nakke og/eller ryg op med en dejlig omgang massage.

Du kan anvende Aloe Heat Lotion til trætte og ømme muskler over alt på kroppen - fx nakke, skuldre, arme, ryg, lænd, baller, lår, knæ, lægge, fødder osv. Du behøver ikke massere lang tid - blot smør lotionen på og massér blidt til den er trængt ind. Varmecremen arbejder selv videre med at løsne musklerne op.


Kombinér for endnu større effekt med Aloe MSM Gel og Forever Move

Ønsker du et massageprodukt, der går mere i dybden, og som er duftfrit, prøv da Aloe MSM Gel. Den er også fantastisk i kombination med Aloe Heat Lotion - brug da halvt af hvert ved påføring.

Et nyt kosttilskud, som jeg vil anbefale til dig, der holder af at være aktiv og holde kroppen i gang hele livet, er Forever Move

Bemærk! Når du bestiller Aloe Heat Lotion her i shoppen, medfølger automatisk et ark med anvendelsesmuligheder. 

Ingredienser fra naturen

 

Aloe Heat Lotion er spækket med hudplejende og blødgørende ingredienser, som er hentet i naturen - eksempelvis aloevera, arginin, allantoin og olie fra eukalyptus, sesam og abrikoskerner. 


Mentol og methylsalicylat bidrager med deres beroligende egenskaber og giver, sammen med eukalyptusolien, Aloe Heat Lotion en frisk duft. I naturen forekommer methylsalicylat i mange stedsegrønne planter. Den har en karakteristisk, pebermynteagtig duft og anvendes på grund af sine beroligende egenskaber ofte i salve. 


I naturen findes allantoin eksempelvis i planten kulsukker. Allantoin har hudplejende og beroligende egenskaber, hvilket gør det til en populær ingrediens i forskellige hudplejeprodukter. 


Læs her om andre ingredienser fra naturen, som anvendes i Forevers produkter >>>

BLØDE LÆBER

FRI FRAGT (DAO PAKKESHOP)

Ved køb over 685 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage