Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Calcium med D-vitamin og magnesium

Uden skelet klarer vi os rigtigt dårligt. Derfor skal vi selvfølgelig passe godt på vores knogler.

Det stof, som er vigtigst for vores knogler, er calcium. Calcium udgør 2% af vores kropsvægt. Det er dermed det mest almindelige mineral i kroppen, og 99% er i vores skelet og vores tænder. Resten findes i nerveceller, blod, væv og kropsvæsker.

Calcium er også nødvendigt, for at blodet skal kunne koagulere, og for at vore muskler skal fungere. Som du sikkert ved, er de bedste calciumkilder forskellige mælkeprodukter. Men ikke alle tåler mælk. Mange ældre har også svært ved at optage calcium. Knogleskørhed er derfor almindeligt blandt kvinder efter klimakteriet, når østrogenet ikke mere beskytter.

Vigtigt ikke mindst for kvinder

Derfor anbefales især kvinder at tage calcium som kosttilskud. Når man skal vælge et kosttilskud med calcium, er det godt, hvis det også indeholder vitamin D. Calcium skal nemlig bruge vitamin D for at blive optaget i kroppen, og på de nordlige breddegrader kan det knibe med at få tilstrækkeligt med D-vitamin året rundt, da vitamin D hovedsageligt fås via solens stråler. 

Forever Calcium™ har Forever også tilsat magnesium, som er nødvendigt for nervesystemet, muskulaturen og skelettet. Magnesium er også en vigtig substans i mange enzymsystemer. Calciumet i Forever Calcium™ tabletterne består af calciumcitrat, som nemt absorberes og dermed gør den nytte, det skal.

PRØV EN LÆKKER
ULTRA SHAKEFRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage