Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Calcium™

Ikke et, men tre vigtige næringsstoffer


Forever Calcium er som et Kinderæg - hele tre meget vigtige næringsstoffer i en og samme tablet! Dette fine kosttilskud fra Forever Living, der har fuldt fokus på at vedligeholde normale knogler, indeholder nemlig foruden calcium, også vitamin D og magnesium.

 

Men hov! Skrev jeg tre? Det er faktisk en underdrivelse, for Forever Calcium indeholder også mineralerne kobber, mangan, zink samt C-vitamin.

Calcium er bl.a. nødvendigt til at vedligeholde normale tænder og normale knogler, og D-vitamin bidrager bl.a. til normal optagelse/udnyttelse af calcium. 

Magnesium er nødvendigt for nerve- og muskelfunktionerne, hjertet, hjernen og skelettet. Magnesium er også vigtigt for cellernes funktion og nødvendig, for at kroppen skal kunne optage calcium.

Forever Calcium er et fremragende kosttilskud til kvinder, i særdeleshed midaldrende og ældre, samt til alle personer, der ikke indtager mælkeprodukter eller andre fødevarer, der er rige på calcium. 

Dets fine sammensætning af de fem mineraler og to vitaminer gør det særligt gavnligt til tænder og knogler, muskler og nervesystem, energi, energistofskifte og immunforsvar.

Spiser du 35 æg om dagen?

Vi fyldes hele tiden med oplysninger om, hvordan en normal og varieret kost giver os alt, hvad vi behøver for at holde os friske. Men hvordan ser det egentlig ud i virkeligheden?

Hvis vi ser nærmere på f.eks. vitamin D, kan man nok undre sig lidt. For at komme op på en betryggende dagsdosis kræves f.eks. 350 g fisk om dagen, hvilket er dobbelt så meget som en normalportion, - eller 35 æg eller 13 liter letmælk eller næsten 1 kg margarine!

Gennem maden bliver det med andre ord svært at sikre behovet. Ifølge visse forskere er der egentlig kun to måder at indtage tilstrækkeligt af det vigtige vitamin D på. Den ene er ved regelmæssigt at udsætte sig for stærk sol. Den anden er gennem kosttilskud som eksempelvis Forever Calcium.

Desværre fungerer det med solen på vores breddegrader kun midt på dagen i sommermånederne fra maj til august, og samtidig ved vi, at vi skal passe på med at være for meget i solen af andre årsager. Det betyder, at mange skandinaver har D-vitamin-mangel, specielt om vinteren og foråret. 

Får du nok D-vitamin?

Her kan kosttilskuddet Forever Calcium™ med vitamin D og Magnesium komme ind i billedet.

Hvorfor er netop D-vitamin så vigtig?

Det skyldes, at det er unikt blandt vitaminerne. Det er et steroidhormon, lige som vores kønshormoner testosteron og østrogen, og det påvirker hundredvis af gener i de fleste af kroppens celler. Potentielt kan det derfor have en næsten hvilken som helst effekt i kroppen, og netop derfor er det selvfølgelig vigtigt at undgå mangel og bringe kroppens niveauer til det normale. Der forskes for tiden meget i forholdene til vitamin D, og det ene spændende studie efter det andet afslører, hvor betydningsfuldt vitamin D faktisk er for vores sundhedstilstand.

Vi ved også, at D-vitamin er nødvendigt, for at kroppen skal kunne optage calcium, det vigtigste mineral i vores krop, som er vigtigt for vores skelet og vores tænder. Mere end 90% af skelettet består af calcium. Men calcium er også livsvigtigt for resten af din krop. Uden calcium ville dine muskler ophøre med at fungere, og dit blod ville miste evnen til at størkne. Hvis du ikke får tilstrækkeligt med calcium fra maden, tager kroppen fra dit eget lager, det vil sige skelettet. 

Hjælp til fedtforbrænding

For kvinder efter menopausen er der andre fordele med calcium end at holde kroppen oprejst. Når man kommer i denne alder, er det nemt at tage nogle ekstra kilo på, og de er betydeligt sværere at komme af med end i de unge år.

Studier har vist, at calcium i kombination med vitamin D hjælper med at forbrænde fedt. Selvfølgelig er det som altid vigtigst at spise en sund og varieret kost og at få den daglige motion. Mejeriprodukter og grøntsager indeholder jo også andet, som er godt for sundheden. Problemet opstår, når man ikke tåler eller ikke synes om mælk og lignende. Mange er i dag laktoseintolerante og oplever stort ubehag, når de får mælk.

De, der er laktoseintolerante, har en begrænset evne til at nedbryde og optage laktose, mælkesukker, i tyndtarmen. Det skyldes en enzymbrist i tyndtarmens slimhinde. Det bevirker, at laktose fortsætter til tyktarmen, hvor tarmbakterier omdanner den til blandt andet gasser. Man får ondt i maven, diarré, oppustethed og gasser.

Det her er en lidelse, som først og fremmest rammer voksne og er helt ufarlig, selv om det givetvis er ubehageligt. Behandlingen går ud på at mindske eller udelukke mælkeprodukter i kosten. Her kan et kosttilskud med calcium og vitamin D som Forever Calcium™ være en god hjælp. 

Det samme gælder for dem, som ikke tilbringer en tid i solen hver dag eller motionerer mindst 30 minutter tre gange om ugen. Men som altid, når det gælder kosttilskud af forskellige slags, bør man rådføre sig med sin læge, hvis man har en sygdom. Har du hjerteproblemer, kredsløbsbesvær, en leversygdom og får medicin for det, eller tager visse antibiotika, er det specielt vigtigt. Det kan også være, at calciumdosen skal øges eller mindskes. 

Læs mere om vitaminer og mineraler her >

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage