Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Kender du Forever F.I.T. appen?

Tre stærke livsstilsændringsprogrammer

C9 er programmet, der på ni dage hjælper dig til at kickstarte din rejse mod et slankere, sundere jeg. 

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer til dig, der ønsker at ændre livsstil. Her lærer du, hvad du skal spise, hvordan du skal træne – og hvordan du undgår faldgruberne undervejs. 

Med Vital5 har vi gjort det nemmere for dig. Plej dig selv med Vital5™ - en komplet pakke med fem kosttilskud, der gør hverdagen lettere.

Alle disse ting er du helt sikkert godt klar over. Du ved måske også, at det er gjort nemt for dig at følge dit forløb i de medfølgende håndbøger. I C9 tages du ved hånden dag for dag i de 9 dage med afkrydsningsskemaer, og på F15 er der en udførlig plan for både din kost og din træning.

Men det er ikke det hele! Men Forever F.I.T. app får du nemlig endnu et værktøj, der ikke alene gør det lettere at overskue, men også meget sjovere at gennemføre et C9 eller F15 forløb. Og du behøver ikke være alene om at have sjov med appen. Du kan nemlig invitere andre med på forløbet, og I kan dele oplevelsen med hinanden.

Du finder også opskrifterne på både shakes og 5-600 kcal aftenmåltider i appen, og en nem måde at holde styr på dit vandindtag.

Så hvad venter du på? Skynd dig ind og downloade appen!

Forever F.I.T. app er ganske GRATIS og kan downloades de steder, hvor du plejer at downloade apps til din Iphone eller smartphone. 

Du kan læse alt om C9, F15 og Vital5 på dinfitvejleder.dk og du kan se prisen på alle F.I.T. programmerne i shoppen.

Frisk hele dagen!

REN DUFT

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage