Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Rejs med Forever

Drømmer du om at kunne sove længe hver dag og at rejse til spændende steder?

Det er en mulighed, når man arbejder med Forever.

Min mand Hans og jeg er netop hjemvendt fra et krydstogt med Forever med en af verdens største krydstogtskibe Freedom of the Seas.

Ruten gik fra Barcelona til Nice og Monte Carlo, derfra til Rom og så retur til Barcelona. Vi var på dagsture til Nice/Monte Carlo og Rom, og tilbage i Barcelona tog vi på egen hånd nogle dage dér.

Krydstogt med alt betalt

Jeg har aldrig før været på krydstogt. Normalt er jeg ikke søstærk, så det er ikke en rejseform, jeg har drømt om som sådan. Men denne rejse var en belønning fra Forever, som jeg modtog sammen med ca. 2.900 andre FBOs fra hele verden, fordi vi havde kvalificeret os i en særlig challenge, som kaldes Eagle Manager, hvor vi skal opnå en bestemt omsætning i vores forretning. Når man får sådan en oplevelse foræret, så skal det da prøves!

Jeg fik af andre fortalt, at man ikke ville kunne mærke på så stort et skib, at man sejlede, men jeg valgte alligevel at sætte et søsyge-plaster bag øret. Just in case, så var jeg garderet, og behøvede ikke spekulere på det, men kunne bare nyde det.

WOW oplevelse

Man kan ikke fatte, hvor stort sådan et skib kan være, før man er på det. Dejlig kahyt med balkon. Hvordan vi blev forkælet med topunderholdning og lækker mad. Vi kunne bare vælge fra menukortet uden at kigge på prisen, for det hele var betalt for. Tjenere stod på spring for at servicere os. Fordrag med de største ledere og bedste talere i Forever. Musik, akrobatik og skøjtedans i topklasse. Hvor smukke solopgange og solnedgange er på havet. Hvor velorganiseret det hele var.

Hektisk rejseform

Når alt det så er sagt, så er jeg alligevel nået frem til, at det hele gik lidt for hurtigt efter min smag. Det er nok ikke lige krydstogt, der er min foretrukne ferieform, må jeg konstatere. I Spanien den ene dag. Næste dag i Frankrig. Næste dag i Italien. Rom på 6 timer - det er nu stressfuldt! På havet en dag. Og tilbage i Spanien! Pyh-ha, så afslapning blev det ikke til.

Men vildt fedt at prøve det i hvert fald. Uden Forever ville det næppe være sket, så tak til Forever for endnu en fantastisk rejseoplevelse!

Kunne du tænke dig at få mere information om at arbejde med Forever?

Se gerne først videoen og udfyld derefter nedenstående kontaktformular eller ring til mig på telefon 23 30 71 99 og få en fuld forretningspræsentation. Det er selvfølgelig uforpligtende og gratis.

Vær klar på en indledende telefonisk samtale, så vi kan få afdækket, om et samarbejde kunne blive aktuelt. 

Kontakt mig

Læs her, hvad der kræves for at blive Independent Forever Business Owner >

Læs mere om, hvordan det er at arbejde med Forever >

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage