Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Arctic Sea™ - fineste fiskeolie

"Den, som spiser fisk, bliver intelligent."

Sådan har man altid sagt, og det virker til, at der er belæg for den påstand iflg. Den Europæiske Fødevareautoritet, EFSA.

Omega-3 indeholder to forskellige fedtsyrer, EPA og DHA. Det var dem, som den danske professor Jørn Dyerberg var med til at navngive. Det foregik på Grønland i 1970'erne, da man opdagede, at landets inuitter sjældent blev ramt af sygdomme så som åreforkalkning og hjerteinfarkt. Og de så snart en tydelig sammenhæng mellem inuitternes gode helbred og deres kost bestående af fed fisk, som blandt andet indeholder omega-3 fedtstoffer. 

Lige siden opdagelsen af disse livsvigtige stoffer, er forskningen fortsat. I dag er der mange kliniske studier og metaanalyser, som beviser en lang række sundhedseffekter med omega-3.

Sundhedsanprisninger om DHA og EPA

Det er alt denne forskning og dokumentation, som danner fundament for de sundhedsanprisninger, som vi i dag kan benytte. Den første handler om, at DHA bidrager til at vedligeholde normal hjernefunktion og et normalt syn, og den anden handler om, at både EPA og DHA bidrager til hjertets normale funktion.


Hvordan får man bedst de nyttige fedtsyrer EPA og DHA? 

Omega-3 består af en gruppe fedtsyrer, men det er fedtsyrerne EPA og DHA, som der er i fisk, som er koblet til et forbedret helbred. Fisk har altid været en del af menneskets kost og har haft en afgørende rolle for vores udvikling selv på det mentale plan. Det har medført, at vi i dag har det bedre, og vi fungerer bedst, når vi spiser meget fisk og får de vigtige næringsstoffer, som fisk kan give os. 

For dem, som ikke kan eller vil spise fed to-tre gange om ugen, er fiskeolie af fin kvalitet et godt alternativ. Her kommer Forevers rene fiskeoliekapsler på banen.

Forever Arctic Sea, indeholder omega-3 i form af EPA og DHA fra fiskeolie (ansjos, laks og torsk) og olie fra blæksprutte og giver et velafbalanceret forhold mellem disse fedtsyrer. Fiskene er fanget i de reneste arktiske koldtvandsområder, deraf navnet (Arctic Sea). Den indeholder også olivenolie. Den små kapsler er nemme at sluge. De har en frisk smag af citron og lime og ingen eftersmag af fisk.

At interessen for dette spændende kosttilskud er enormt, er logisk. For på trods af at fundamentet for et godt helbred skal lægges på varieret kost, skal der ret meget til, for at vi får nok af det sunde fedt. Derfor har langt de fleste brug for fiskeolie som kosttilskud.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage