Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Prøv Aloe vera produkterne derhjemme

Prøv produkter gratis i 3 dage

Måske er du vild med Aloe Ever-Shield™ DeoMåske er det Aloe Lips™, du ikke vil undvære for noget i verden. Måske er det Forever Aloe Vera Gel, du er fan af. 

Men har du kun prøvet et enkelt eller nogle få af Forevers produkter, så skulle du altså unde dig selv at prøve nogle flere.

Hvis du er glad for et eller flere produkter, så er det sandsynligt, at du vil synes, at der er flere af Forevers sortiment inden for wellness, fitness og beauty, der er mindst lige så gode.

Ingen købetvang

Hvis du bor i Holstebro eller omegn, kan du låne en taske af mig med 5-8 forskellige demoprodukter, som du kan prøve i 3 dage hjemme hos dig selv i ro og mag. Det kunne fx være produkterne på billedet, men det er blot et eksempel på indhold i en lånetaske.

Det eneste, du til gengæld skal gøre, er at give dit ærlige feedback på, hvad du synes om produkterne. Får du lyst at købe nogle produkter, er det godt, men der er ingen købsforpligtelse. Giver du mig tre eller flere kontakter på nogen i din omgangskreds, som også gerne vil låne en taske med demoprodukter i tre dage, så får du sågar en lille gave. Kontakt mig og aftal nærmere på 23 30 71 99.

PAS PÅ HUDEN
I SOLEN


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage