Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Believer - Kunsten at sælge en drøm

Believer - dokumentarfilm om Kim Madsen

Et TV-hold har i tre år fulgt en af Forever Livings mest succesrige forretningsindehavere i verden, Kim Madsen, som oprindelig er fra Nordjylland. Det blev til filmen Believer - Kunsten at sælge en drøm, som blev vist ved CPH:DOX 22 dokumentarfilmfestival i foråret 2022.

Filmen blev også klippet som en TV-dokumentar. Dokumentaren "Kunsten at sælge en drøm" er i to afsnit. Den 2. juni 2022 blev første del af dokumentaren om Kim Madsen vist på TV2. Andet afsnit blev vist den 9. juni 2022.

Kim Madsen og en anden forhandler, der også er med i dokumentaren, gæstede ydermere Go' Morgen Danmark på TV2 den 2. juni 2022.

Herunder kan du læse mine kommentarer til dokumentaren.

En mulighed

At arbejde med Forever er en mulighed for alle. Og alle starter samme sted. Men ikke alle opnår det samme resultat. Det handler mest af alt om arbejdsindsats og engagement. 

Jeg greb selv muligheden for at blive selvstændig Forever Business Owner (FBO) hos Forever Living i 2002, og jeg gjorde det til mit levebrød efter nogle år, hvor det havde været en ekstra indkomst ved siden af mit daværende virke. At arbejde med Forever og være min egen chef har givet mig stor frihed til selv at vælge, hvordan min dag skal se ud. Og det er sådan, jeg ønsker det. For mig har drømmen ikke været at tjene mange millioner.

Læs om, hvad det har betydet for mig at arbejde med Forever, her >

Jeg er ikke i Kim Madsens såkaldte payline. Payline er de tre Manager-led nedad, hvor der er bonus/kompensation opad. Som udgangspunkt henholdsvis 6, 3 og 2 %. Derefter er det nul procent. Jeg er i femte Managerniveau fra Kim. Kim Madsen tjener altså ikke penge, når jeg og alle andre i mit team køber/sælger produkter, selvom vi også er i hans team.

De FBOs, der er startet senere end Kim Madsen, kan med andre ord få en større indkomst, hvis de er dygtigere. Kim er jo selv et udmærket bevis på dette, idet han har "overhalet" sin sponsor/upline i indtjening.

Jeg har ikke ondt af, at Kim Madsen tjener mange penge. Jeg har ikke personlig relation til Kim, men jeg ved, at der skal ekstremt hårdt arbejde til for at nå det sted, hvor han er i dag. Det kommer ikke af sig selv. 

Bliv selv FBO - læs mere her >

Kan alle gøre det?

Alle over 18 år kan få en gratis licens (også kaldet indkøbsnummer eller ID-nr.) hos Forever Living. Licensen/indkøbsnummeret er det, der gør, at man kan købe alle de skønne produkter med rabat og har tilladelse til at arbejde som forhandler/teamleder, når man er blevet FBO (Forever Business Owner). Som FPC (Forever Preferred Customer) køber man blot med rabat til eget brug.

Og ja - det er en MULIGHED at arbejde med Forever. Det er nemlig ikke et krav, at man gør det, når man har en licens hos Forever. Heller ikke selv om man har valgt at blive FBO og ikke blot FPC. Det er 100% op til en selv, om man vil arbejde eller ej. Og hvis man gerne vil arbejde, er det op til en selv, hvor meget man vil arbejde. Man er sin egen chef. 

Det er min erfaring, at i Danmark er det 10 ud af 100, der kommer til at tjene penge med Forever. Altså får en ekstra indkomst ved siden af, hvad man ellers laver. Typisk fra nogle hundrede kroner til nogle tusinde kroner om måneden. Og 1 ud af disse kommer til at kunne leve af det. 

Tallene forholder sig sådan, fordi de ALLERFLESTE, der får licens/indkøbsnummer, ikke arbejder, men blot køber produkter til eget brug. Efter eget valg. 

Alle disse personer, der reelt ikke ønsker at tjene penge, men blot SPARE penge ved at købe produkter med rabat, tæller dog stadig med i statistikken, når det proklameres, at det er så få, der tjener penge.  

At TJENE GODE PENGE med Forever kræver - præcis ligesom ved al anden selvstændig virksomhed - meget, ihærdigt og vedholdende arbejde for at lykkes med det. Men det er lykkedes for mig, og det kan det sikkert også for dig, hvis du lægger lige så meget i det, som jeg har gjort. Og som det i det hele taget kræver at drive en selvstændig virksomhed til succes.

Kun ganske, ganske få opnår så stor en forretning som Kim. Det kræver særdeles hårdt arbejde over mange år og nok også et helt særligt talent. Men igen - sådan er det jo også i de fleste andre brancher. 

Mange, der får licens/indkøbsnummer hos Forever, vælger at arbejde lidt, så de får en lille (eller større) ekstraindkomst ved siden af, hvad de ellers laver. 

Men de allerfleste vælger blot at købe produkter til eget forbrug med rabat. Hvilket også er helt i orden. 

Ingen taber penge. Og man er ikke forpligtet til at købe noget. 

Har du spørgsmål til det at arbejde med Forever eller er du interesseret i at få en licens (indkøbsnummer) for at købe produkter med rabat til eget brug, eller for at komme til at arbejde med Forever, så kontakt mig på 23 30 71 99 og lad os få en snak om det - eller læs mere om mulighederne her:

Få indkøbsnummer og køb med rabat til eget brug >

eller her: Få indkøbsnummer og bliv forhandler/teamleder >

Se evt. videoen her om mulighederne med Forever. Tak for din interesse og tak fordi du læste med!

Med venlig hilsen
Independent Forever Business Owner
Senior Manager
Lili Fisker - 23 30 71 99


Elsket over hele verden
BARE IKKE TIL
AT UNDVÆRE

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage