Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

On the Forever Move - Ja tak!

Ikke at jeg er fanatisk sportsudøver.

Det ville være synd at sige. Mit arbejde er heller ikke fysisk hårdt som sådan. Dvs. lidt øm i nakken bliver man jo nok ofte af at sidde en del timer om dagen foran computeren. Når det kommer til motion, så holder jeg faktisk mest af at lade mine fingre løbe hen over tastaturet, men det kan jo også give gener.

Jeg kan godt lide en spadseretur i naturen. Og tilstræber faktisk at gå min. 10.000 skridt hver dag året rundt. Det nyder jeg. Min mand er mest til golf, og det skal han da have lov til. 

Det er dejligt at være rask og rørig, og det vil vi begge gerne blive ved at være længst muligt. Derfor sørger vi da også for at supplere vores kost med de allerbedste kosttilskud, som vi føler giver os en god balance. Det seneste skud på stammen fra Forever, nemlig Forever Move, har vi osse taget til os. Jeg vil nemlig gerne - forhåbentlig i mange år fremover - fortsat kunne lade mine fingre løbe frit hen over tastaturet og gå mine ture, og min mand vil gerne fortsætte med at spille golf.


Forever Move - Klar, parat, start!

Forever Move er for dig, der godt kan lide at være aktiv, og som holder af at bevæge dig frit. Ung som ældre. Det være sig i din sport, på dit arbejde eller i din hverdag med alskens aktive gøremål - madlavning, rengøring, havearbejde, fritidssysler - ja, helt enkelt blot i dit liv. Hvordan kan du bedst lide at bevæge dig? 

Bevæg dig rask

Må jo ud og røre mig engang imellem. I morges blev det til en god gåtur på 4,5 km. Og så er det da dejligt at have udstyret i orden, og at lemmerne fungerer, som de helst skal.

Jeg tager hver dag nogle gode kosttilskud, da det er vigtigt for mig, at min krop har det godt. Forever Aloe Berry Nectar og Forever Move er blandt mine favoritter. 

Det her er mine yndlings løbesokker. Det er vel ikke så sært?Pas godt på dig selv og dine!

VELVÆRE ÅRET RUNDT

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage