Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Nye vareprøver

Prøv før du køber!

Lige fra starten, da Forever Living blev introduceret Danmark i 1998, og gennem årene har der været tradition for, at Forevers produkter primært er blevet præsenteret og solgt ved arrangementer, hvor det har været muligt for kunder at prøve mange af produkterne før køb. Det være sig til tema-aftener, homeparties, produktlanceringer, wellness arrangementer, workshops og fx også på messer.

Men det er ikke så nemt, hvis man køber online.

Udvalget af små vareprøver er nu udvidet

Jeg kan dog tilbyde et lille udvalg af vareprøver her i shoppen, og nu er der kommet tre nye produktprøver til. De fem produkter, som du hidtil har kunnet bestille en lille vareprøve på, er Forever Bright Toothgel, Aloe Vera Gelly, Aloe Propolis Creme, Aloe-Jojoba Shampoo og Aloe Moisturizing Lotion.

De tre nye vareprøver er Aloe Cooling Lotion, Aloe Liquid Soap og Aloe-Jojoba Conditioner. 


Tag vareprøver med på flyrejsen

Vareprøverne indeholder hver 5 ml. Det er nok til, at du kan få et godt indtryk af både produktets konsistens, evt. duft/smag og effekt. De er også ideelle at tage med på weekend-tur eller på flyrejsen i håndbagagen. Så kan du jo have dem alle otte med, hvis du ønsker det, og evt. flere af hver, uden at det fylder og vejer ret meget. 

Prøv, smag og duft mange flere produkter

I dag vælger mange kunder at købe på nettet, og dermed er muligheden for at prøve nye produkter desværre ikke så god. Du er dog altid velkommen til at kigge ind hos mig på Skovbakken 9 i Holstebro, hvis du er på de kanter - prøve produkter og få en snak.

Jeg tilbyder også at holde workshops for mindre grupper, hvor det er muligt at prøve behandling med produkterne, som fx en håndkur, nakke-skulder massage eller ansigtspleje. Læs mere om mine workshops her >

Fra naturen til dig!


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage