Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Sund og i balance med DX4

DX4: Find balance i krop og sjæl

Bestil DX4 her >

I vores stressede hverdag har vi behov for at koble af ind imellem og fokusere på dét, der er vigtigt i livet. Det nye program fra Forever - DX4 - giver din krop og sjæl en kickstart af velvære fra bunden via et nøje udarbejdet program med kosttilskud, ernæringsvejledning og mindset. 

Du fjerner unødvendige stressfaktorer, der belaster kroppen i en hektisk hverdag, og forsyner kroppen med dét, den skal bruge, for at genoprette balancen mellem krop og sjæl. Nøgleordene er:

  • Intension
  • Mindfulness
  • Tilstedeværelse
  • Taknemmelighed
  • Nulstilling
  • Pause

Når du først har fundet balancen med DX4, er det nemmere at lykkes med en måske længe ønsket forandring med øget sundhed. 

For at fastholde balancen og udvikle et sundere mindset er det en god idé at gentage DX4 programmet nogle gange om året, men det er naturligvis op til dig, hvor ofte du ønsker at gøre det. 

FAQ om DX4? Læs her >

Hvad gør DX4?

DX4 hjælper dig til at blive mere bevidst om din krop og lærer dig at være nærværende, når du spiser, bevæger dig og udfører dine daglige gøremål. 

Foruden at støtte dig fysisk hjælper DX4 dig også til at opleve sundhed og velvære på et dybere plan. 

Hver dag har fokus på ét emne, og du guides frem ved hjælp af mindfulness-aktiviteter så som dagbogsskrivning, meditation og selvbevidsthedsøvelser. 

Du anspores til at sætte livsstilsmål og bliver mindet om at reflektere over, hvordan kroppen føles, hvordan den reagerer på produkterne, og hvilke forandringer, du mærker, der styrker samspillet mellem krop og sjæl.

For virkelig at blive dus med dit nye mindset og dine sunde vaner kan du supplere DX4 ved efterfølgende at tage C9, og bagefter igen, F15, hvis du også gerne vil i træningsmæssig bedre form.

Har du spørgsmål om DX4 eller andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte FIT vejleder Lili Fisker på 23 30 71 99 eller via email info@aloeverafoever.dk

Du kan læse mere om Forever F.I.T. produkterne C9 og F15 her >

Indholdet i en DX4-pakke:

Forever Therm Plus* – 12 tabletter

Et kraftfuldt kosttilskud med vitamin B12, som bidrager til et normalt stofskifte, og C, som er med til at mindske træthed og udmattelse for at opretholde et sundt energiniveau.

Forever DuoPure* – 8 tabletter
Med cholin,der bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion, og B6-vitamin, der bidrager til en normal omsætning af protein og glycogen. 

Forever Multi Fizz* – 4 brusetabletter
Hjælper dig til at holde væskeindtaget oppe ved at give et boblende smagsboost til dit vand. Indeholder også C-, B- og E-vitamin. 

Forever LemonBlast* – 4 sticks

Botaniske ingredienser med gurkemejepulver. Indeholder magnesium, der bidrager til elektrolytbalancen og til en normal psykologisk funktion.

Forever Sensatiable* – 32 tyggetabletter
Forever Sensatiable indeholder glucomannan, et fiber, der binder vand. 

Forever Plant Protein – 1 pose
Indeholder hele 17 gram protein pr. portion. Komplet vegansk formel, der er både mælke- og sojafri. Ærte- og græskarprotein bidrager til at vedligeholde muskelmasse. 

Forever Aloe Vera Gel – 4 x 330 ml
Fremstillet af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet. Indeholder C-vitamin, der bidrager til at vedligeholde immunsystemets normale funktion.

*) Produktet kan kun fås ved køb af DX4-pakken. Det sælges ikke separat. 

PRØV EN SMOOTHIE MED
JORDBÆR OG BANAN


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage