Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Vild med protecting day lotion med SPF 20

Den skal du bare prøve!

Det første produkt, der blev lanceret i Forevers målrettede hudplejeserie targeted skincare, har for alvor igen indtaget scenen. Nu er den nemlig netop lanceret i en ny og forbedret udgave. Jeg kan anbefale dig at tage godt imod den nye protecting day lotion, dagcremen, som blokerer solens skadelige UVA- og UVB-stråler med solfaktor SPF 20.

Det er en dagcreme, som indeholder en masse hudplejende, fugtgivende og blødgørende ingredienser. Som er let at stryge på og giver huden gode forudsætninger for at stråle om kap med solen.

protecting day lotion var i sin tid det første af en række virkelig spændende produkter i Forevers målrettede hudplejeserie. Senere kom også en pH-afbalanceret skintonic - balancing toner, en eksklusiv øjencreme - awakening eye cream, og en skånsom, men effektiv eksfoliator - smoothing exfoliator

Og endelig kom den helt fantastiske og enestående aloe bio-cellulose mask og den skønne hydrating serum.

Produkterne sælges separat og kan med fordel supplere produkterne fra infinite by Forever-serien, Sonya™ daily skincare system eller dine andre yndlingshudplejeprodukter.

Produkterne indeholder en lang række kraftfulde, naturlige (botaniske) ingredienser, og er udviklet i henhold til den seneste videnskab og naturen og er af absolut højeste kvalitet.

Du kan læse meget mere om protecting day lotion i shoppen, hvor du selvfølgelig også kan se prisen, og bestille, hvis du får lyst til at prøve den nye dagcreme.

Og husk - som altid har du 90 dages tilfredshedsgaranti, når du køber Forevers produkter hos mig, så du har alt at vinde.

Blød og lækker hud

FORKÆL
DIN HUDFRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage