Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Liquid Soap - ren og skær hverdagsluksus

Forkælelsessæbe, der giver en dejlig ren og skøn fornemmelse uden at udtørre huden

Sæbe er noget, alle bruger hver dag, flere gange om dagen. Alligevel køber mange af os dyre cremer, men tænker ikke nærmere over, hvilken sæbe familien bruger. 

Forkæl dig selv med en bedre sæbe - og mærk forskellen. Aloe Liquid Soap kombinerer hudplejende Aloe vera af højeste kvalitet og arganolie med naturlige rengørende stoffer. Det er ren og skær hverdagsluksus. Meget drøj i brug og derfor en luksus, man kan tillade sig med god samvittighed. 


Milde og plejende ingredienser

Et produkt, der anvendes så ofte, skal gøre sit arbejde uden at udtørre huden. Det er derfor vigtigt at vælge en sæbe, der rengør skånsomt, men som også plejer huden og hjælper til at bevare fugten.

Forevers egen Aloe vera danner med sine hudplejende egenskaber det perfekte fundament for Aloe Liquid Soap. Men den indeholder også flere andre hudplejende ingredienser.

Blandt ingredienserne er arganolie, en let olie, der hurtigt absorberes af huden og giver den en blød fornemmelse, men også jojobaestere og agurk samt arnikablomsterekstrakt, der foruden sine plejende egenskaber bidrager med en god, mild duft. 

Aloe Liquid Soap har i øvrigt fået bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Naturligt fremstillede rengørende stoffer

Aloe Liquid Soap rengør huden effektivt og skånsomt. Det er en sæbe, der også er velegnet til sart hud. De milde, naturligt rengørende stoffer er blandt andet fremstillet af kokosnød og giver et blødt og fløjsagtigt skum, der gør huden både ren, blød og glat.

Aloe Liquid Soap har en frisk og god duft, der ikke er for stærk. Forfriskende citrusnoter møder varmt træ og en let blomsterduft - alt sammen for at forstærke den rene, friske fornemmelse.

Ren og glat - fra top til tå

Aloe Liquid Soap er en alsidig sæbe. Den er velegnet til brug over hele kroppen, af hele familien, hver dag. Den praktiske pumpeflaske er både velegnet ved håndvasken i badeværelset og i brusebadet - eller hvorfor ikke i køkkenet? Ja, alle steder, hvor du har brug for en rigtig god sæbe. 

Hårplejeprodukter, du vil elske
MED ALOE VERA
OG JOJOBA

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage