Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Kun ét rengøringsmiddel i huset

Dette produkt er udgået af sortiment, da det ikke længere produceres hos Forever Living Products. 

Miljøvenligt universal rengøringsmiddel

Med Forever Aloe MPD 2xUltra kan du vaske tøj og gøre rent over alt i huset, og ja - selvfølgelig også rengøre andre ting, som fx bilen eller campingvognen. Desuden gør du det med Aloe MPD på en måde, der ikke skader miljøet. Aloe MPD er nemlig uden fosfor og med biologisk nedbrydelige tensider, så den negative miljøpåvirkning mindskes. Den indeholder desuden ingen optiske blegemidler.

Forever Aloe MPD 2xUltra er effektiv, men skånsom mod huden. Den indeholder, som navnet antyder, Aloe Vera, så dine hænder bliver rene og dejligt bløde samtidig, når du vasker op eller gør rent med MPD.

Den blå dunk indeholder 946 ml koncentreret, flydende vaskemiddel, og har du først prøvet Forever Aloe MPD 2xUltra, så ved du, hvor effektiv den er, og vil aldrig skifte tilbage til de gængse mærker, du har brugt før.

MPD står for Multi Purpose Detergent, dvs. multianvendelses rengøringsmiddel, og det er det i sandhed.

Du kan anvende MPD-rengøringsmidlet til at vaske tøj, til gulvvask, overflader, vinduer, i køkkenet, til ovnrens, i badeværelset, toiletrens, som pletfjerner, til brillerens, til opvask (dog ikke i opvaskemaskine), til bilvask, til fælgene, til hestens seletøj - ja, stort set til al rengøring, blot i forskellige blandingsforhold.

Bland selv rengøringsmidlet efter dine behov

Med MPD behøver du kun eet rengøringsprodukt i huset. Du kan købe en gennemsigtig sprayflaske, som du kan blande de forskellige koncentrationer, som du har brug for, i. Hvis du selv har nogle tomme flasker/beholdere fra tidligere, kan du selvfølgelig også genbruge dem. Fx en flaske med spraytop til vinduer og spejle og en pumpeflaske til opvask. 

Blandingsforhold:

Almindelig rengøring: 10 ml til ca. 5 l vand til f.eks. gulvvask, rengøring af badeværelse, fliser, tæpper og biler, både indvendigt og udvendigt.

Tøjvask: 5-15 ml, afhængigt af vandkvalitet og vaskemaskinens størrelse. Pletrensning: Hæld Forever Aloe MPD 2X Ultra direkte på pletten, og sæt i blød før vask.

Opvask: Hæld kun nogle få dråber på opvaskebørsten, op opnå et strålende rent resultat. Mild mod hænderne.

EKSTRA TIPS! 

Vil du gerne have dit vasketøj til at dufte eller have en anden duft i dit rengøringsprodukt, kan du tilføje nogle dråber æteriske olier, fx Forever Essential Oils, som findes i flere forskellige dufte.

Prøv fx Forever Essential Oils Lemon eller Forever Essential Oils Lavender.

100% ren fra naturen
NATURLIGVIS
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage