Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Udsolgt
Udgået
Forever 2xultra MPD (udgået)
Forever 2xultra MPD (udgået)
Forever 2xultra MPD (udgået)

Forever Aloe MPD 2x Ultra

276,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 307

PRODUKTET ER UDGÅET og kommer ikke igen, da Forever Living Products ikke længere producerer varen.

Dækker hele husets rengøringsbehov

Forever Aloe MPD 2x Ultra er et effektivt og skånsomt universalrengøringsmiddel med vores egen Aloe vera. Fungerer lige godt som tøjvaskemiddel, rengøringsmiddel og opvaskemiddel. 950 ml.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer

Til hvem?

Dette er et produkt til alle hjem. Da Forever Aloe MPD 2x Ultra er så alsidigt et produkt, er det ekstra velegnet til alle, der ønsker at minimere antallet af rengøringsprodukter i huset.

Du får:

  • et skånsomt og effektivt universalrengøringsmiddel med Aloe vera
  • et produkt uden fosfor
  • et koncentreret produkt, der er drøjt i brug
  • et rent hjem med minimal miljøpåvirkning

Ét produkt til al rengøring

Vi bruger flere forskellige rengøringsmidler hver gang, vi gør rent. Ville det ikke være skønt, hvis man kunne anvende samme produkt til tøjvask, opvask og gulvvask – ja, endda til badeværelset? Det kan man. Med Forever Aloe MPD 2x Ultra. MPD er engelsk og betyder Multi Purpose Detergent, altså universalrengøringsmiddel. Og det er præcis, hvad Forever MPD 2x Ultra er: et effektivt og skånsomt universalrengøringsmiddel, der kan bruges til det hele.

Til tøjvask, rengøring og opvask

Forever Aloe MPD 2x Ultra er et alsidigt og koncentreret, flydende rengøringsmiddel. Det fungerer lige godt til både tøjvask, gulvvask, rengøring af badeværelse og fliser samt opvask. Det rengør effektivt, opløser fedt og fjerner pletter uden at skade materialer og overflader. Forever Aloe MPD 2x Ultra er et universalrengøringsmiddel, der virkelig lever op til sit navn. Indeholder desuden vores egen Aloe vera.

Med omtanke for miljøet

Forever Aloe MPD 2x Ultra indeholder ikke fosfor. Alle de overfladeaktive stoffer, tensider, produktet indeholder, er biologisk nedbrydelige, så den negative miljøpåvirkning mindskes. Forever Aloe MPD 2x Ultra indeholder ingen optiske blegemidler. Derudover er produktet meget koncentreret. Det er eksempelvis kun nødvendigt med 10 ml til 5 liter vand ved almindelig rengøring. Det bevirker, at produktet er drøjt i brug, men også at vi sparer emballage og mindsker miljøpåvirkningen.

950 ml

Almindelig rengøring: 10 ml til ca. 5 l vand til f.eks. gulvvask, rengøring af badeværelse, fliser, tæpper og biler, både indvendigt og udvendigt.

Tøjvask: 5-15 ml, afhængigt af vandkvalitet og vaskemaskinens størrelse. Pletrensning: Hæld Forever Aloe MPD 2x Ultra direkte på pletten, og sæt i blød før vask.

Opvask: Mild mod hænderne. Hæld kun nogle få dråber på opvaskebørsten, op opnå et strålende rent resultat. Forever Aloe MPD 2x Ultra er dog ikke velegnet til maskinopvask.

Advarsel: Læs etiketten før brug. Kan forårsage alvorlige øjenskader. Irriterer huden. Ved hudkontakt vaskes med sæbe og vand. Ved kontakt med øjnene skylles forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt med at skylle, og søg læge. Ved indtagelse, søg læge. Opbevares utilgængeligt for børn.

Forever Aloe MPD 2xUltra har et pH, som er basisk. pH = 8,5-11.

------

15-30 % Anioniske overfladeaktive stoffer, nonioniske overfladeaktive stoffer 

< 5 % Parfume, benzyl salicylate, d-limonene, linalool og methylisothiazolinone

Vand, benzensulfonsyre C10-16 alkyl derivater, alcohol, C12-13 ethoxyleret, natriumsalte, Aloe vera gel, farve.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage