Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

balancing toner - afbalancerende skintonic

Naturlig, ren og dejlig

Sådan kommer du til at føle dig, når du bruger de nye hudplejeprodukter i Forevers målrettede hudplejeserie, der indeholder lutter rene og moderne ingredienser. 

balancing toner er en afbalancerende skin tonic, der indeholder nøje udvalgte ingredienser, som naturligvis verdens fineste Aloe vera, carragentang, hvid te og endelig agurk.

balancing toner plejer og rengør effektivt og skånsomt, så selv de sarteste hudtyper kan tåle den.

Er du fan af hudplejeprodukter, der giver dig en naturlig, ren fornemmelse, så vil du elske balancing toner! Og så er den bare lækker i sit moderne design, så den er klar til at indtage en fremtrædende plads i din daglige hudplejerutine morgen og aften.

Passer sammen med alle øvrige hudplejeprodukter fra Forever Living

Den nye ansigtsvand passer perfekt til infinite by Forever™ serien og til Sonya™ daily skincare system, men kan også anvendes med andre hudplejeprodukter. En god tommelfingerregel er dog, at dine hudplejeprodukter indeholder en stor mængde Aloe vera, så går du ikke fejl i byen. 

De øvrige produkter i denne tæt-på-naturen og hudvenlige serie er hydrating serumsmoothing exfoliatorawakening eye cream samt protecting day lotion med SPF20, aloe activator og ansigtsmasken aloe bio-cellulose mask

Læs om hele den nye targeted-serie her: targeted skincare

Har du lyst at vide mere om de ingredienser, der indgår i Forever Livings hudplejeprodukter, så finder du meget mere information her >

VELDUFTENDE
HELE DAGENFRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage