Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Får du de vitaminer, din krop har brug for?

En kort introduktion til vitaminer

Vitaminer er afgørende for kroppens funktion, og det er særligt vigtigt i vinterhalvåret at få tilstrækkeligt med vitaminer for at opretholde vores sundhed og velbefindende. Hvert vitamin har sine unikke egenskaber, som gavner forskellige dele af kroppen. Herunder får du en kort gennemgang af de mest gængse vitaminer.

A-vitamin:

A-vitamin har gavnlig effekt på synet, huden og slimhinderne. Naturlige kilder til A-vitamin: Animalske fødevarer, gulerødder, spinat og mørkegrønne grøntsager. Vigtigste kosttilskud fra Forever Living med A-vitamin: Forever Daily™ og Forever iVision™.

B6- og B12-vitamin:

B6- og B12-vitamin mindsker træthed og bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer samt et normalt energistofskifte. B6-vitamin findes i de fleste fødevarer, mens B12-vitamin kan findes i kød, fisk, skaldyr, mælk, ost og æg. Produkter fra Forever Living med B6- og B12-vitamin inkluderer: Forever Daily™ og Forever Focus™.

C-vitamin:

C-vitamin er godt for knogler, tandkød, hud og tænder. Citrusfrugter, andre frugter, bær og grøntsager er gode kilder til C-vitamin. Vigtigste produkter fra Forever Living med C-vitamin inkluderer: Forever Aloe Vera Gel og Forever Absorbent-C.

D-vitamin:

D-vitamin er godt for forskellige muskelfunktioner og for bedre optagelse af calcium og fosfor. D-vitamin dannes i huden, når vi udsættes for sollys, og kan også findes i kød, æg og fisk. Vigtigste produkter fra Forever Living med D-vitamin inkluderer Forever Daily™ og Forever Calcium™.

E-vitamin:

E-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Kilder til E-vitamin inkluderer fuldkornsprodukter, nødder, kerner, bladgrøntsager, avocado, æg, mælk, margarine og vegetabilske olier, som rapsolie. Vigtigste Forever Living-produkter med E-vitamin inkluderer Forever Supergreens™ og Forever Daily™.

Er du i tvivl om, hvilke kosttilskud, du skal vælge, så tag gerne en snak med mig om det. Jeg træffes på 23 30 71 99.

Mange gode grunde til at supplere med Forever Daily™

Forevers multivitamintablet Forever Daily™ indeholder hele 12 vitaminer og 8 mineraler.

Multi betyder mange, og der er utvivlsomt mange grunde til at supplere din kost med Forever Daily™. Dette er en multivitamin, der lever op til sit navn, da den indeholder flere vigtige vitaminer og mineraler, Aloe vera, lykopen og coenzym Q10. Det er et godt valg for mennesker med en stressende og/eller aktiv livsstil. Dette skyldes blandt andet, at vitamin C bidrager til at opretholde immunsystemets normale funktion, vitamin D bidrager til at vedligeholde normal muskelfunktion, og vitaminerne B6 og B12 bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

For at supplere en varieret kost, bør man tage 2 tabletter af Forever Daily™ om dagen.

8 milliarder
mælkesyrebakterier
til tjeneste

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage