Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever iVision™

Kosttilskuddet til trætte øjne: Forever iVision

Gør lidt ekstra for dine øjne og for at vedligeholde et normalt syn.

I den skærmverden, vi lever i, bliver synet hver dag udsat for massiv påvirkning. Op til 30.000 gange i løbet af dagen skal dine øjne fokusere og stille skarpt på varierende afstande og tilpasse sig til mange forskellige opgaver. Infrablåt lys - lys fra mobil, computer, fjernsyn. 

Kan du nikke genkendende til, hvor belastende det kan være for øjnene, så har du brug for Forever iVision.

Omsorg til øjnene og synet

Forever Living Products har udviklet dette kosttilskud i form af små, blå kapsler med vitaminer, mineraler og andre ingredienser med fuld fokus på dine øjnes velbefindende.

I Forever iVision finder du således A-vitamin og zink, der begge bidrager til at vedligeholde et normalt syn. C-vitamin, E-vitamin og zink bidrager desuden til at beskytte cellerne mod oxidativ stress. Og desuden bidrager zink til en normal omsætning af A-vitamin. 

Og der er mere!

Forever iVision indeholder nemlig også den prisvindende ingrediens Lutemax® 2020 og gulerodsfrøolie, saft fra sort gulerod og blåbærekstrakt.

Lutemax® 2020 består af næringsstofferne lutein og zeaxanthin og blev kåret som ”Best Functional Ingredient 2018” af NutrAward. 

Både lutein og zeaxanthin findes naturligt i den gule plet i øjet. Begge stoffer forekommer i naturen i f.eks. æg og grønkål. Som ingrediens i Forever iVision har Forevers forskere udvundet lutein og zeaxanthin af ekstrakt fra opret fløjlsblomst.

Øvelse til trætte øjne

Giv dine øjne en pause ind imellem i løbet af dagen, så de kan få et velfortjent hvil. 

Sæt dig afslappet i en behagelig stol med hovedet rettet lige ud. Ret blikket så langt frem, du kan fra denne position, i alle fire retninger i to-tre sekunder: opad, nedad, til venstre, til højre. Gentag dette tre gange. Bemærk! Bevæg kun øjnene, ikke hele hovedet. 

Massér til slut området lige under øjenbrynene med spidsen af tommelfingrene i cirkulære bevægelser – fra næseryggen til yderkanten af øjenlågene. 


Når du skal præstere max!

Klar, parat, fokusér!
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage