Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Klassisk håndkur med fire produkter

Håndkur, der også kan bruges til fødderne

Har du deltaget i en wellness workshop eller andet arrangement, hvor Forevers produkter er blevet præsenteret, så har du sandsynligvis prøvet enten en håndkur eller fået fodbad med efterfølgende cremekur.

Der kan anvendes forskellige produkter til behandlingen, men her får du fremgangsmåden ved det, jeg opfatter som den "klassiske" håndkur, hvor der anvendes fire Aloe vera produkter. 

Mærkbar og synlig effekt

Vasker og/eller afspritter du ofte hænderne, er du håndværker, arbejder du meget udendørs eller har du tit hænderne i vand i længere tid af gangen, så er jeg sikker på, at dine hænder trænger til ekstra fugt og pleje. Prøv engang denne håndkur, og du vil blive positivt overrasket over effekten.

Behandlingen er velegnet til hjemmebrug.

Fremgangsmåde ved håndkur

  1. Tag et pump Aloe Liquid Soap i hånden samt en lille mængde Aloe Scrub (svarende til en enkrone). Gnub det godt ind i begge hænder, mellem fingrene og ved neglene. Gnub et minuts tid. Skyl det af under rindende lunkent vand og gnub til hænderne er helt rene og fri for produkterne. Tør hænderne helt tørre med et rent håndklæde.
  2. Tag en lille mængde Aloe Vera Gelly i hånden og smør det godt ind i begge hænder og ved neglene til det er trængt helt ind i huden.
  3. Tag en lille mængde Aloe Propolis Creme (svarende til en stor ært) i hånden og massér det godt ind i begge hænder og ved neglene. Har du fået for meget, så smør det op af armene.

Hænderne vil føles lidt fugtige, men efter kort tid vil cremen være absorberet, og du har de lækreste bløde hænder.

Håndkuren kan gentages så ofte, du ønsker, og tilsvarende produkter kan anvendes til fødderne til fodbad og cremekur.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage