Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

VIP-køretur i Forever limousine

Kunder fik køretur i limousine

Den 25. juni blev den røde løber rullet ud hos Aloe Vera Forever DK på Skovbakken 9 i Holstebro. Det var nemlig en helt særlig dag. 

HOLSTEBRO: Den 25. juni 2019 kunne min mand og jeg fejre sølvbryllup. Det blev fejret traditionen tro med morgensang og kaffebord med besøg af familie, venner, kolleger og naboer.

Men vi havde også valgt at fejre dagen - måske noget utraditionelt - ved at tilbyde gratis limousinekørsel til mine kunder og alle andre i Holstebro og omegn, der havde lyst til at prøve at få en køretur i en limousine.

- Chancen bød sig for at få en limousine med chauffør til rådighed hele dagen via en kollega, der ejer et limousineudlejningsfirma i Sverige, og det syntes jeg skulle komme flere end blot de gæster, der måtte dukke op på dagen, til gode. I første omgang tænkte jeg på mine lokale kunder, men besluttede mig for at give muligheden for at prøve en køretur i limo til alle, der havde lyst at lægge vejen forbi Skovbakken 9, fortæller Independent Forever Business Owner Lili Fisker.

Limousinekørsel rundt i byen

Limousinen med Forever logoet på siden kørte hele dagen fra kl. 10.30 og til ved 20.00-tiden med start fra Skovbakken 9 ved Aloe Vera Forever DK. Det var gratis, og både børn og voksne var velkomne. VIP-gæsterne fik bobler og til børnene var der slikkepinde. 

I løbet af dagen nåede tæt på 100 børn og voksne at få en køretur rundt i Holstebro by og omegn. 

Til kunder og andre voksne, der kiggede forbi for at få en køretur, var der poser med værdikupon og lykkelod med mulighed for at vinde wellness præmier. Interesserede kunne få smagsprøver på Forever Aloe Vera drik, og der var sommeraktuelle pakketilbud på de velkendte Aloe vera produkter fra Forever Living Products.

At solen skinnede fra en skyfri himmel og temperaturen kom helt op på 32 grader var prikken over i'et på en dejlig festdag.  

Bedste deo-stick!!
BARE GOD
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage