Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Shampoo og conditioner - hårpleje helt fra bunden

Aloe vera og tre forskellige olier styrker og giver fugt til både hår og hovedbund

For mange er det helt naturligt at smøre creme i ansigtet morgen og aften. Vi ved, at huden behøver fugt og pleje. Men vi tænker måske ikke på, at hovedbunden også er hud, og at den også har brug for pleje.

Mange af de hårproblemer, vi oplever, skyldes en tør, skællende eller kløende hovedbund. Det er derfor vigtigt at anvende gode hårprodukter.

Aloe-Jojoba Shampoo og Aloe-Jojoba Conditioner indeholder milde, men effektive ingredienser, der plejer både hår og hovedbund. Det er bogstaveligt talt hårpleje helt fra bunden.

Produkterne er fri for sulfater og så milde, at de kan bruges hver dag. Både Aloe-Jojoba Shampoo og Aloe-Jojoba Conditioner har i øvrigt fået bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Fugtbevarende olier

Aloe vera er basen i både shampoo og balsam, og den har selskab af ikke mindre end tre forskellige olier, der arbejder for at styrke håret og bevare fugt i hvert strå:

  • Jojobaolie er både fugtbevarende og blødgørende
  • Arganolie styrker, fugter og blødgør håret
  • Hybenolie styrker håret og plejer hovedbunden

Sammen arbejder disse kraftfulde ingredienser for at understøtte et sundt hår og holde det fugtet og blødt.

Til hele familien

Tyndt, tykt. Fedtet, tørt. Glat, krøllet. Forevers Aloe-Jojoba Shampoo og Conditioner passer til alle hårtyper. En frisk, tropisk duft med toner af stjernefrugt og melon gør den populær blandt både kvinder, mænd og børn. 

100% ren fra naturen
NATURLIGVIS
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage